Tanıtım yazıları, bir urun, hizmet ya da siteyi tanıtan ve icerisinden tanıttığı alana doğru linkler iceren bir seo uygulaması olup son gunlerde en populer yontemler arasında bulunmaktadır. Ancak tanıtım yazılarından en fazla verimi almak icin dikkat edilmesi gereken bircok konu bulunuyor. Bu konulara dikkat etmediğimizde tanıtım yazıları istediğimiz etkiyi verip sıralamalarda sitemizi yukseltmiyor.

Her şeyden once tanıtım yazısının neden faydalı olduğunu anlamaya calışalım. Google prensip olarak bir bilgisayar programı olduğunun farkında olduğundan bir siteyi sıralamalarda yukseltmek icin diğer sitelerden gelen linkleri yani referansları kullanmaktadır. Yani ne kadar cok farklı insan sizin sitenizi onermişse Google gozunde siteniz o kadar değer kazanmaktadır. Google populist yaklaşır ve populer olanı ust sıralara taşır.

Artık internetin oldukca yaygın bir şekilde kullanılıyor olması ve ozellikle firmaların bu surecte en iyi şekilde işletmelerine ait olan internet sitelerini aramalarda ust sıralara cıkarmak istemelerinden dolayı, SEO terimi gunluk hayatımızda en doğru terimler arasına girmektedir.

Burada SEO genel olarak “arama motoru optimizasyonu” gibi bir anlam taşıması nedeni ile sizlerin de web sitelerinizi aramalarda ust sıralara cıkarmak ve boylelikle en hızlı şekilde sitelerinizden istediğiniz verimi alabileceksiniz.

İşte bu nedenle SEO acısından en onemli olan iki faktorun birinin tanıtım yazısı olması ve bir diğerinin ise yıllardır kullanılan sistemlerden olan backlink olması nedeni ile bu gibi bağlantılar ile sitelerinizi mutlaka beslemelisiniz.

Boylelikle sizlerde hedefinize daha doğru bir şekilde ulaşabileceğiniz icin burada onemli olan sitenin SEO uyumlu olmasıdır. SEO sadece tanıtım yazısı veya backlink paketleri ile oluşmayacağı icin, bu surecte doğru bir siteye sahip olmak ve iceriğiniz ile insanlara en iyi hizmetleri sunmak sizin icin cok onemli olacaktır.

En iyi web site network’una sahip olmamız nedeni ile gerek google news tanıtım yazıları icin ve gerekse de dmoz kayıtlı web sitelerinden tanıtım yazısı almak icin sizlerde bizimle calışabilir ve her anlamda sizlerde en iyi hizmetlere sahip olabilirsiniz.

Kaliteli bir web sitesi ile başarıya ulaşmanız kacınılmaz olacağı gibi, ozellikle kaliteli ve doğru bir SEO calışması ile birlikte, sizin icin hedefe sağlam adımlarla ilerlemek ve beklentilerinize ulaşmak mumkun olabilecektir.

Seo Uyumlu Tanıtım Yazısı

Bildiğimiz gibi Google cok da uzak sayılmayacak bir donemde yeni Google caffeine sistemine gectiğini resmi olarak acıkladı. Aslında acıklamaların ve webmaster forumlarında konuşulanların dikkatlice incelenmesi sağlandığında, gorulebilir ki Google her koklu guncellemesinde, her zaman daha DOĞAL arama sonuclarına doğru ilerliyor.

Google yeni bir etkene daha fazla değer verdiği zaman, hic şuphe yok ki bu etken webmaster kesimi tarafından cok fazla kullanılıyor, Google bunun kullanılmamasından yana değil elbette ki. Fakat zamanla bu etkenlerin spam haline gelmesine sebep olan kişilerin sayısındaki muthiş artış, bizlerin yeni filtreler ile karşı karşıya kalmasına sebep oluyor.

Yeni sistemde de doğallık kavramının uzerine giden Google, tanıtım yazısı ve sosyal imleme servislerinin onemini artırmış gorunuyor. Biz tanıtım yazısı uzerine eğilecek olursak, tanıtım yazısı ile birlikte karşımıza eşdeğer sayfa kavramının cıktığını goruruz.​