Merhabalar,

***2013'ten beri kullanıyorum bu siteyi, odemelerinde sıkıntı hic yaşamadım. ptc altına actım konuyu , tam olarak nereye yazayım bilemedim.
***Oncelikle bitcoin hesabı almak lazım, site direk kayıt olurken size ait olan bir tane veriyor (kayıt olurken "DON'T HAVE A BITCOIN ADDRESS?" i tıklayabilirsiniz) ama bana cep telefonuna 2,55MB lik Bitcoin Wallet uygulamasını indirmek daha mantıklı geldi. Sonucta bitcoin sadece bu site icin değil bircok yerde gecerliliği var, aynı adresinizi heryede kullanabilirsiniz. Logosu aşağıdaki gibidir;

***Saatte 1 kere CLAIM YOUR FREE BTC NOW! ı tıklayıp guvenlik kodunu girdikten sonra "ROLL" tıklanınca alttaki mBTC kadar kazanma şansı veriyor.

***MULTIPLY BTC bolumunde kazandığınız mBTC leri katlama şansınız var.
***Saat başı her "ROLL" işleminde size LOTTERY icin 2 bilet kazandırıyor.
***Bu biriken biletlerle haftalık cekilişte biriken hasılatın bir kısmı paylaşılıyor. Şuan 1 BTC yaklaşık 412$ olduğunu duşunursek aşağıdaki gecen pazarki cekilişin ilk 10 hediye alanları goruluyor, ve 1 hafta boyunca aldıkları biletlerin sayısı. 1. yaklaşık 917 dolar kazandı. Bana bu surecte 1 kere 7. 1 kere 10.luk cıktı. Herkesin şansına tabi.

***İsterseniz siteye banner koyup reklam da verebilirsiniz, banner ı yukledikten sonra 0.01 BTC yi reklam bolumune aktardığınızda calışıyor.
Site Linkim -->> http://freebitco.in/?r=396361

İyi kazanclar dilerim