Kaan Gulten'in Beklenen Seo Kitabı Cıktı !

Bilindiği uzere SEO, internet sitelerinin aramamotoru sonuc sıralama sayfalarında ustsıralara cıkabilmesini ve dolaylı olarak daha fazla ziyaretciye ulaşabilmesini mumkun kılan bir sektoru oluşturur. Bu ozelliğiyle halen daha iriliufaklı internet sitelerinin calışma yaptığı ve başarıyı kovaladığı bu sektor, beraberinde bircok mitive yanlışbilgiyi de getiriyor doğrusu. Neyseki bu buyuk bilgi kirliliğine bir dur demek ve web site sahiplerinin zihnini meşgul eden sorulara bir cevap aramak icin başvurabileceğiniz referans niteliğinde bir kitap, raflarda yerini almış durumda: Sorularla SEO kitabı!

Bilindiği uzere SEO, internet sitelerinin arama motoru sonuc sıralama sayfalarında ust sıralara cıkabilmesini ve dolaylı olarak daha fazla ziyaretciye ulaşabilmesini mumkun kılan bir sektoru oluşturur. Bu ozelliğiyle halen daha irili ufaklı internet sitelerinin calışma yaptığı ve başarıyı kovaladığı bu sektor, beraberinde bir cok miti ve yanlış bilgiyi de getiriyor doğrusu. Neyse ki bu buyuk bilgi kirliliğine bir dur demek ve web site sahiplerinin zihnini meşgul eden sorulara bir cevap aramak icin başvurabileceğiniz referans niteliğinde bir kitap, raflarda yerini almış durumda: Sorularla SEO kitabı!

SORULARLA SEO KİTABI

Webtures şirketinin kurucusu ve yonetim kurulu başkanı olan, aynı zamanda seohocasi.com adresi ile Turkiye'de "seo" denildiği zaman ilk akla gelen platformların yoneticisi olan Kaan Gulten; 2007 yılından bu yana edindiği bilgi birikimi ve tecrubesini okuyucularıyla Sorularla SEO isimli kitabında comertce paylaşıyor. Ceşitli internet sitelerinde, forumlarda ve sair platformlarda SEO ile ilgili sorulan ve merak edilen soruların cevaplandığı bu kitap, şimdiden bir cok webmasterın başucu kitapları arasındaki yerini de almış durumda.

KİTAP TANITIMI;
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pKWiXytslVk

KİTAPTA NELER VAR?

Bir web sitesinin kurulum aşamasından başlayarak, icerik girişi ve sosyal medya hesaplarının yonetimine kadar bir cok farklı hususta site sahiplerine yol gosteren Sorularla SEO kitabı; tamamen etik ve Google dostu SEO calışmaları icin nelerin yapılması ve yapılmaması gerektiğiyle ilgili de webmasterlara fikir veriyor. Bilhassa Google tarafından gercekleştirilen son guncellemelerden sonra buyuk bir karmaşaya duşen site sahiplerine yol gosteren bu kitap, SEO ile ilgili akla gelebilecek bir cok sorunun cevabını da ihtiva ediyor. Soru ve cevap şeklinde ilerleyen, Kaan Gulten'in kişisel sır ve tecrubelerini sakınmadan paylaştığı, yer yer gorsellerle ve ipuclarıyla da desteklenerek monotonluktan uzak bir uslubu benimseyen kitap; beraberinde ağzınızı tatlandıracak minik şekerlerle de geliyor. Ucretsiz kargo ozelliğiyle de tercih sebebi haline gelen Sorularla SEO kitabı, indirime giren fiyatıyla da arama motoru algoritmaları ve ideal SEO calışmalarıyla ilgili fikir sahibi olmak isteyen kişilerin okuması gereken kitaplar listesine ust sıralardan giriş yapıyor. Ayrıca kitabın indeks kısmına goz atmak isterseniz bu adresi kullanabilirsiniz.

SORULARLA SEO KİTABI İCERİĞİ

http://www.sorularlaseo.com/sorularla-seo-icindekiler.pdf

SORULARLA SEO İLE İLGİLİ YORUMLAR

Bugune kadar okuduğum SEO hakkındaki yazılmış kitaplar arasında en yalın şekilde SEO kavramını anlatan ve hicbir başka kaynakta eşine rastlanmayacak ipucları iceren bu kitabı SEO ile ilgilenen herkesin mutlaka okumasını tavsiye ediyorum. Rahmi Vidinlioğlu www.eloxy.com

İcinde “Backlink nedir” gibi bir soru olsaydı cok bozulurdum acıkcası. Sorularla Seo kitabını herkesin okumasını oneririm. İlk kitaba nazaran daha ust kitleye hitap ediyor. Ozenle secilmiş, herkesin bir gun karşılaşacağı tarzda sorulara verilen samimi ve profesyonel cevaplar var. Umut Yurtseven – Kliksa.com Seo & Sem Uzmanı

Bence bu kitap Seo konusunda Turkiye’nin bu gelişime ayak uydurması ve Seo adına eksik bilgilerin yerini doldurması amacıyla yazılmış bir yapıt diyebilirim. Ayrıca hic bir şekilde kar amacı olmadan amacı sadece insanları seo konusunda bilgilendirme ve doğru yonlendirme amacı ile yapılmış bir iş olduğu icin gercekten takdire şayan bir girişim. Kadir Şağban – Khaaos.com

Sorularla Seo, alanında en iyi Turkce kaynak diyebilirim. Seo ile ilgili bilgi birikimi olmayan bir bireyin bile alıp okuduğunda bu işin uzmanlarından tek eksiği tecrube olacaktır. Ustelik Seo uzmanlarının bile harika ipucları ve teknik bilgilerle uzmanlığını pekiştirebileceğinden şuphem yok. Kaan Gulten'e sektorumuze boyle bir kaynak sağladığı icin teşekkur ederim. Sercan Şanal - Seo Uzmanı

İlk kitabın uzerinden sonra kac guncelleme gelmesine rağmen halen ilk kitabın %90 olarak şuanki algoritmaya uygun olduğunu duşunuyorum.İlk kitabı 2 guncelleme sonrasında okumuştum bu yuzden ikinci kitabı guncel olarak okuyacağım icin daha bi merakla bekliyorum. Recep Yiğit Yuksel - Max Kitap

Kitabı almayan pişman olur. İceriği muhteşem olmuş guncel ve kaliteli bilgiler mevcut. -Antocio

Kitapları dun sipariş verdim bu gun elime ulaştı. Sorular bir cok kişinin sorduğu merak ettiği sorulardan secilmiş ve cevaplar oldukca guzel acıklayıcı ve okuyanın hmm demek boyleymiş dediği turden anlatım icermekte. Ayrıca Uzmanından Seo kitabınıda birlikte aldım henuz inceleme fırsatım olmadı. İncelediğimde yorumumu ekleyeceğim. -gokmavi

Cuma gunu sipariş vermiştim, bugun sabah gecti elime. Kalite kokuyor. Gercekten işini iyi bilen, ozveri ile calışan prensipli bir ekip. Teşekkur ederim. -massetza

kitap elime ulaştı herşeyi super dun sipariş edilmişti bugun imzalı olarak geldi Teşekkur Ederim. Kitap Sadece webmaster ların değil Hic bu işlere girmemiş kişilerin dahi anlayabileceği şekilde yazılmış Şekerler 10 numara Herşey icin Teşekkur Ederim Kaan Gulten. -yilmazbilisim
Seo konusunda cok buyuk bilgiler edinmiş, bir cok site icin seo hizmeti vermiş olan Kaan Gulten yeni bir kitabı ile tekrar kendisini gosterdi. Sorularla Seo Kitabı tam anlamıyla harika bir seo kitabı diyebiliriz. Kısa bir sure once elime ulaşan bu kitabı detaylı olarak inceleme fırsatı bulamasam dahi şoyle kısa bir goz atınca bile ” bunlar da mı var mış? harika! ” diyebiliyorsunuz. İsminden de anlaşılabildiği gibi bu kitap daha cok soruları kapsıyor. Kaan Gulten kendi web sitesi olan SeoHocasi.Com’a gelmiş olan soruların buyuk bir bolumunu bu kitabında detaylı olarak cevaplıyor.

Tabiki kitap sadece sorularla bitmiş değil. Seo ile ilgili merak ettiğiniz ve aklınıza gelen hemen hemen her şeyi bu kitaptan okuyabilir ve detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. En onemlisi kitapta Google’ı anlamak gibi bir başlıkta cok merak uyandırıcı bilgiler de verilmiş durumda. Sizlere gelen kargoyu actığınızda paket iceriğinde bir Kaan Gulten markası olan Webtures’e ait hoş bir kalem, cok sayıda zihin acabilen şeker ve o değerli kitap bulunuyor. Merakliyazar.com

NASIL SATIN ALINIR?

Ucretsiz olarak kargo ile elde edebileceğiniz bu harika kitabı satın almak icin www.sorularlaseo.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Şans oyunları, banka havalesi ve kredi kartı gibi geniş odeme secenekleriyle guvenli bir şekilde Sorularla SEO kitabını kapınıza kadar teslim alabilirsiniz.