KOLERA
Muzakeremiz aheste, taksit iste sanki hediye kambur kambur ustune yapma etme uyma jeste hepsi nekre duştu cemre tek bir metre dikti yokuşu piyango vuruşu yoruma kapalı darpın dokusu sabit kolera duruşu perde altı insan kokusu getir bir kanaat artık ey huşu modum saptı depara kalktı huzur kactı kalbim kutulu kural tanımaz oldu her duruustune simler savrulu mars yaşandı rap cıraktı karakalemle noktalandın ben duraktım son durakta yolculandın kalbim kırık tıbbi atık yelkovan sel aldı tarafsız taraftım tartı sağda kaldı kahve altı we Kolera uykusundan sıcradı hatırı sayılı doşeli dayalı nazarı ustune yıkılı vidası sıkılı kıyamette alacakaranlık kuşağı bedenim dik suratım baş aşağı buyrun oturun şapa yaşa başa taşa kolera kafa kıwamı haşlama kirpiği yandı her dal sigarada yarım anestezik bir pirana SAGOPA
Ultra ince karma mantra beni deep freeze e bağla tadım iyice kacmakta kokume işlemiş bir fobia herkes cekti kopya uc bucuktan dortluk iddia iste bir yuzun wermezsem 2 yuzum kara tam bir rampa lyriclerim ucurtma kapalı tıkalı kutuda kafanı fazla takma derine dalma
(nakarat)
BAS DAMARLARIMA SIZLASIN, AZAMİ HIRSIMIN DESTEĞİ OLMASA HASMIN HUCUMLARINA CARE ARAR BULAMAZ YERE OYLECE YIĞILIR MASKOT
SAGOPA
İyi şansın peşinde kowalayanlar yakaladıklarında bırakmayacaklar bu kesin. Zamanı ve seni iki yonde ele al. 1-Kullanılmaya ihtiyacı var 2-Huzura varmak icin yapılır psikolojik cetin savaşlar.Bağrına basılan: taşlar Kokuşmuş ruh leşlerinize ruh eşimle ısırık attım,neyse kaderin cıksın falın. Benden bir dirhem sewgi calamadı hasım. Sıkı ve zor bir yaşamın icinde yuvarlanan bir cenem olduğundan hastalıklı ve bulaşıcı bu nazım. Aynı giysiler altına saklanmış bedenim,ayrı sillelerle sarsılan suvarilerim. Rabbın nefesi ruzgar olmuş ben onunla sonsuza eserim. Cewapların olmalı,cunku sorularım vardı !... Her kekelediğinde yalan sinyallerin yandı. Şimşek cakışı misali beş saniyelik gelip gecendi ağlamacıkların. Bayraklarımı topraklarına diktim.Sawaş yeni başladı şarkı sonuna dek devam edecek. Dort barın ardından şarkımda korku kokusu belirecek.
Sagopa Kajmer - As Kolera
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema ve Sanat
- Müzik
- Şarkı Sözleri
- Sagopa Kajmer - As Kolera