Arkadaşlar, sinir krizinden olmek uzereyim. Gozluğun yaklaşık 2 hafta once gelmesine rağmen duzgun bilgisayara bağlayıp kullanamadım. Orijinal kablosunun girişi anakartımda yoktu, ben de donuşturucu aldım ancak işe yaramadı. Sonra bugun Type-C girişli olduğunu duşunduğum klasik data aktarabilen kablolardan aldım. Onda da gozluğe girişi uymadı. Yarısı girdi ancak diğer yarısı girmedi, ben de zorlamaya korktum. Type-C'nin turleri mi var yoksa Link kablosunun cıkışı mı boyle?
Kendi kameram odaklamadığından dolayı internetten buldum bunun gibi bir cıkışı var orijinal Link kablosunun. Data aktarmaya yarayan donuşturucu mu alsam? Yoksa yeni yorumlara bakarak yeni kablo mu alsam derken kablonun daha mantıklı olabileceğini duşundum, cunku donuşturuculere fazla guvenmiyorum hız konusunda. Eğer Turkiye ici sitelerden bildiğiniz ve direkt kendinizin satın aldığı kabloların satış bağlantısını verir misiniz? AliExpress tarzı sitelere cunku ailem de inanmıyor, ikna edemem yani. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkurler.
Oculus Link USB olarak hangi kablo alınmalı?
Sanal Gerçeklik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumlarý
- Bilim ve Teknoloji
- Sanal Gerçeklik
- Oculus Link USB olarak hangi kablo alınmalı?