Masterchef'te takýmlarýn belli olmasýyla birlikte yarýþmacýlar haftanýn ilk oyunu için mücadele vermeye baþladý. 7 bölgeden börek yapan yarýþmacýlar stüdyoya geldi. Tahsin'in konuþmasý sonrasý Dilara gözyaþlarýný tutamadý. Dilara'nýn aðlama nedeni ise Tahsin'in sözlerini yanlýþ anlamasý oldu.

Tahsin yaptýðý açýklamada, "Ben beceriksiz bir adamým yemek yapabilirsem þansa olmuþtur zaten. Tabak kazanýyorum sanki þansa geçmiþim. Ben hissediyorum bakýþlardan, imalardan. Herkese bahsediyorum. Seninle hiçbir alakasý yok Dilara. Dilara'ya rahatsýz olduðum zaman bunu söylüyorum. Dilara deðil, kiþisel söylemiyorum. Karþýya doðru konuþmuyorum." dedi.

"BENDEN MÝ BAHSEDÝYORSUN?"

Tahsin'in açýklamalarý sonrasý Dilara, "Benden mi bahsediyorsun? Benimle alakalýysa çok büyük kýrýlýrým. Ben konuþmak istemiyorum. Buradakilerin hepsini bir kenara koyarým o ikisini bir kenara koyarým. " ifadelerini kullandý. Dilara, Tahsin'in açýklamalarý sonrasý gözyaþlarýný tutamadý. Tahsin daha sonra Dilara'nýn yanýna geldi ve Dilara'ya 'Boþuna aðlýyorsun' dedi.

7 BÖLGEDEN BÖREK YAPIYORLAR

Yarýþmacýlar gerilimin ardýndan börek yapýmýna geçtiler. O börekler ise þöyle;Adana böreði (Akdeniz Bölgesi), Pýrasalý börek (Marmara Bölgesi), Çi Börek (Ýç Anadolu Bölgesi, Paþalý böreði (Ege Bölgesi), Kavurmalý börek (Doðu Anadolu Bölgesi), Zeytinli börek (Güneydoðu Anadolu Bölges), Ispanaklý nokul (Karadeniz Bölgesi)

KAZANAN TAKIM BELLÝ OLDU

Haftanýn ilk oyununda kazanan takým Kýrmýzý oldu. Mavi takým daha sonra dokunulmazlýk oynadý.Yarýþmacýlara ýþgýn otu ile 45 dakikada yaratýcý tabaklar çýkarýlmasý için süre verildi. Dokunulmazlýðý kazanan Dilara oldu.

ELEME ADAYLARI BELLÝ OLDU

Dilara ise ilk eleme adayý olarak Rýfat'ýn ismini verdi. Gergin geçen oylamada bir diðer eleme adayý ise Tolga oldu. Tolga'nýn eleþtirisi sonrasý yarýþmaya yeni katýlan Azize gözyaþlarýný tutamadý.