Birlikteliklerini noktalayan çiftten yakýþýklý oyuncu, Cavadzade'yi sosyal medyada takip etmeyi býrakmýþtý. Alkan, ayrýca niþanlýsýyla birlikte olan fotoðraflarýný da kaldýrmýþtý. Nesrin Cevadzade'nin ise eski niþanlýsýný bir ay sonra takipten çýkmasý dikkat çekmiþti.

"OLABÝLDÝÐÝNCE DÝNLENMEYE ÇALIÞIYORUM"
Gökhan Alkan, önceki gün Levent'teki bir kuaför çýkýþýnda görüntülendi. Gazetecileri görünce aracýný yolun kenarýna çekerek sorularý yanýtlayan Alkan, "Her þey yolunda. Þu anda dinlenme sürecindeyim. Ufak ufak iþ arasýnda tatillerim oluyor. Olabildiðince dinlenmeye çalýþýyorum" dedi.

"BEN BÝLE UNUTMUÞTUM"
Geçtiðimiz aylarda Beþiktaþ'tan bir ev tutmak isteyen Gökhan Alkan, sahte emlakçý ile karþýlaþýnca dolandýrýlmýþtý. Yaþadýðý olayýn ardýndan mahkemeye baþvuran Alkan, "Ben bile unutmuþtum ama çok þükür sonuçlandýrdýk. Ben kimsenin hakkýnýn kimseye geçmesini sevmeyen bir insaným. Maddi bir beklentim yoktu ancak haksýzlýðýn karþýsýnda dilsiz þeytan olmamak için mücadele verdik" diyerek sürecin sonuçlandýðýný açýkladý.

"TERTEMÝZ, MÝS GÝBÝ"
Ünlü oyuncu, aþk hayatýyla ilgili sorulara ise gülerek, "Tertemiz, mis gibi. Huzur olsun, saðlýk olsun" yanýtýný verdi.
Nesrin Cavadzade sevgilisi Gökhan Alkan'ýn ev halini paylaþtýGökhan Alkan'dan tepki çeken sosyal medya hamlesi!