Geçtiðimiz sene ekim ayýnda akciðer kanseriyle mücadele ederken 59 yaþýnda hayatýný kaybeden oyuncu Billur Kalkavan'ýn sevgilisi Buðra Bahadýrlý, Niþantaþý City's'de görüntülendi.

39 yaþýndaki oyuncu, ayaküstü gazetecilerle konuþarak; þu ifadeleri kullandý:

Alýntý Metni

"En çok o benim mutlu olmamý isterdi. Halen bana destek verdiðini hissediyorum. Benim halen evde aðlamalarým devam ediyor" diyen Bahadýrlý; "Ona hep, 'Seni çok seviyorum' diyorum. Kendisi, '90'a kadar yaþayacaðým. Hayatý seviyorum' derdi. Yaþadýðýmýz her nefeste þükrederek yaþayýp, kalp kýrmamak gerekiyor" þeklinde konuþtu.

"KENDÝMÝ HAYATA BAÐLAMAYA ÇALIÞIYORUM"

Kendisini spora verdiðini söyleyen Bahadýrlý, "Biraz daha kendimi hayata baðlamaya çalýþýyorum. Sporla psikolojimi toparlamaya çalýþýyorum. Sað olsunlar arkadaþlarým yanýmda... Motivasyonum düþükken iþ dünyasýna çok sarýlmak istemedim. Þimdi iþe biraz aðýrlýk veriyorum" dedi.

Buðra Bahadýrlý, Billur Kalkavan'ý anlattý: Aþkýn dünyadaki yansýmasýydý benim içinOyuncu, "Billur Kalkavan'ýn ismini yaþatmak için hayatýný film yapmayý düþünüyor musunuz?" sorusuna, "Billur'u hep yaþatacaðým. Billur benim için algýydý ve ýþýktý. Onu yaþatmamýz lazým. Hastalýðý döneminde çok sevildiðini anladý" yanýtýný verdi.

"EVDE BÝR ÞEY YAPARKEN AÐLIYORUM"

Bahadýrlý, "Oyunculuða geri dönecek misiniz?" sorusunu, "Görüþtüðüm birkaç bir þey var ama sete gidip çalýþacak yoðunlukta kendimi hissetmiyorum. Boþluða düþtüm. Ýnsanýn karýsýný kaybetmesi zor. Evde bir þey yaparken aðlýyorum" þeklinde cevapladý.

"HEMEN AÞK YAÞAMAM MÜMKÜN DEÐÝL"

Ünlü isim, "Size, 'Bana bir þey olursa evlen' demiþ miydi?" sorusu karþýsýnda ise "Yaþadýðý dönem, 'Çocuk sahibi olmak istersen o kadýný ben bulurum' demiþti. Hayatýmda birileri olacak. Olmaz dersem yalan söylemiþ olurum" dedi ve ekledi:

Alýntý MetniBillur Kalkavan'a veda! Gerçek ölüm nedeni ortaya çýktýBuðra Bahadýrlý: Billur hayatla olan kontratýný bu sözlerle tamamladý!