Merhaba Arkadaşlar Benim Başıma Gelen Pişmiş Tavuğun Başına Gelmez Herhalde Diye Duşunuyorum Sorunum Şu...
Benden acer aspire v5-123 model bi mini leptop var bilgisayara uzun suredir kullanmadıgım pc format atmak istedim dvd rw girişim olmadıgı icin usb flash bellek ile windows 7 kurmak ıstedım bıos ayarlarını yaptım windows yukleme bolumune geldı ancak klavye calışmadıgını gordum harıcı klavye taktık oda calışmadı windows 10 ve 8 usb ıle de denedım yıne de yukleme kısmınde ılerı dıyemıyorum hıc bır şekılde ne klavye mouse ne de usb ıle bagadıgım baglantılar calışmıyor ancak bıosta herşey normal calıstıgını goruyorum lınux bıle denedım aynı ve sonunda hard dıskı mı başka pc de formatı başlattım kopyalama bıttıkten sonra kendı leptopu ma taktım format benım leptopta başarılı bır şekılde devam ettı ve bıttı windows normal bır şekılde acıldı (kurulum bılgısayarınızı ılk kullanım ıcın hazırlanıyor ) normal bır şekılde gectı ancak kullanıcı adıgı yazma yerınde ne klavye ne de mouse yıne calısmadı harıcı denedım yıne ses seda yok gıtmedıgım bılgısayar teknık servıs kalmadı hıc kımse bırşey anlamadı anakart arızası mı bılmıyorum ama yenısını alıcak veya degıstırecek durumda olmadıgım ıcın kara kara dusunuyorum
Yardımcı Olabılecek olanlara şimdide teşekkur edıyorum