bizim olay bayağı karışık ilk olarak win98 kurulu bilgisayara c uzerindeyken format attık daha sonra xp yuklemeye calıştık harddiskimizi NTFS YE donuşturduk daha sonra ntfs yuklendikten sonra bize xp kurun devam edemeyeceğini soyleyen hata verdi bizde tekrar win 98 kurmaya karar verdik.98 cdsini taktığımızda fat 32 ye cevireceğini soyleyen uyarı cıktı.fat32 ye donuşurken biz bilgisayarın başında değilken kendini bilmez biri donuşturmeden cıktı. bilgisayarı tekrar başlattığımızda tekrar 0 dan başladı ve tamamladı.daha sonra win98 i kurduk kurulum başarıyla tamamlandıktan sonra gorduk ki cdrom okumuyor.ve gorduk ki ikiye bolunmuş harddiskimizi bir butun olarak gorduk.daha sonra tekrar a surucusundeyken format attık fdisk uygulamaya calışıyoruz.şu anda cdromu okumuyor.ve kurulum yapamıyoruz.diskide iki ye bolduğumuz halde cdromu goremiyoruz.dolayısıyla kurulumu başlatamıyoruz ne yapmamız gerekiyor
konuyla ilgili yardımcı olacaklar [email protected] dan canlı olarak bize yardımcı olabilirler
şimdiden teşekkurler
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- acil yardım format