Bir kebap restoranýnda yemek yiyen oyuncu, "Gayet iyiyim. Her þey yolunda. Bazý iþ görüþmelerim ve proje deðerlendirmelerim için toplantý yaptýk. Gayet verimli ve güzel geçti" dedi.

"OYUNCU ARKADAÞLARIM ÇOK TATLI"
Murat Boz ve Seda Bakan ile baþrolünde yer aldýðý 'Zeytin Aðacý' hakkýnda konuþan Büyüküstün, "Dizinin devamý geliyor. Bu yaz çekimlerine baþlayacaðýz. Yakýnda detaylar paylaþýlýr. Yine Ayvalýk'ta mý çekilecek, net bilmiyorum. Severek yer aldýðým bir proje oluyor. Ekip ve oyuncu arkadaþlarým çok tatlý ve iþlerinde çok iyi isimler" þeklinde konuþtu.

"MESLEK SEÇÝMLERÝNE HÝÇ KARIÞMIYORUM"
Ünlü oyuncu, "Maya ve Toprak nasýl?" sorusuna "Gayet iyiler, dersleri ve eðitimleri gayet güzel. Daha çok küçükler, mesleki anlamda ne tercih edecekler hiç karýþmýyorum. Tabii ki idealleri var ama dediðim gibi bunu konuþmak için henüz çok erken" yanýtýný verdi.

"ÇOK ÜZÜCÜ OLDU"
Büyüküstün, geçtiðimiz mayýs ayýnda 17 yýldýr hayatýný paylaþtýðý köpeði Korsan'ý kaybetmiþ ve üzüntüsünü sosyal medyadan paylaþmýþtý. Gazetecilerin konu ile ilgili sorularý üzerine ünlü isim, "Ne diyebilirim ki, çok üzücü oldu" demekle yetindi.
Tuba Büyüküstün köpeði Korsan'ý kaybettiKAFA KARIÞTIRAN CEVAP!
Sosyal medyadan aðlarken fotoðrafýný paylaþan güzel oyuncu, "Özel bir nedeni var mý?" sorusu karþýsýnda tebessüm ederek bir süre düþündükten sonra, "Özel bir nedeni yok. 'Ýçimden geldi' diyelim" sözleriyle merak uyandýrdý.

Niþantaþý sokaklarýnda bir süre yürüyüþ yapan Tuba Büyüküstün, kendisi ile fotoðraf çektirmek isteyen hayranlarýný kýrmadý.
Tuba Büyüküstün'den nostaljik paylaþým: Yaþ: 22