AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ABDULLAH GÜLER:BAŞARILI SONUÇLAR ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler,"Anayasamızın 94. maddesi, meclis tüzüğümüzün 10. maddesi içerisinde İstanbul milletvekilimiz, AK Parti Genel Başkanvekilimiz Numan Kurtulmuş Bey'i Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28. yasama dönemi içerisinde Meclis Başkanlığı konusunda aday olarak göstermiş bulunuyoruz. Adaylık müracatı hayırlı uğurlu olsun, İnşallah önümüzdeki 28. yasama dönemi içerisinde kaliteli bir yasama dönemi sağlanması konusunda Numan Kurtulmuş milletvekilimizin inşallah güzel hizmetler yapması noktasında inancımız tamdır. Cumhur İttifakı ortağımız, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekilimiz Erkan Akçay Bey'le beraber, bu teklifi yapmış bulunuyoruz. Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir dönemi inşallah gazi meclisimizde oluşturmayı arzu ediyoruz. Diğer muhalefet partilerle beraber, hep beraber nitelikli, toplumun arzu ettiği, beklentisini karşıladığı, kanunların çıkarılması noktasında hep birlikte büyük bir çaba sarf edeceğimizi, birlikte çalışacağımızı ve Meclis Başkanı olaraktan da Numan Kurtulmuş Bey'in bu konuda öncü olacağını ve başkanlık yapacağını, başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ERHAN AKÇAY: TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLAMIŞTIR.
Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Akçay, "Milliyetçi Hareket Partisi grubu olarak 28. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na İstanbul milletvekili ve AK Parti Genel Başkanvekili Sayın Numan Kurtulmuş'u aday olarak göstermiş bulunuyoruz. Birlikte imzaladığımız müracatımızıda Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na vermiş bulunuyoruz. Sayın Numan Kurtulmuş'un bütün özellikleriyle TBMM Başkanlığı'nı en iyi şekilde yüreteceğine yürekten inanıyoruz. Sayın Güler'in de ifade ettiği gibi, Türkiye Yüzyılı başlamıştır. 28. dönemde de Cumhur İttifakı olarak bu Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç şuuruyla, aşkla, şevkle ve azimle çalışmaya kararlıyız. Hayırlı uğurlu olsun diyorum." ifadelerini kullandı.
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! 5 aylık zam oranı kesinleşti Dışişleri Bakanlığı'nda Hakan Fidan dönemi! İlk sözleri bu oldu SEÇİM ÇARŞAMBA GÜNÜ
Meclis Genel Kurulunda, Çarşamba günü TBMM Başkanlık Seçimi yapılacak. Genel Kurul, Çarşamba saat 14.00'te toplanacak ve seçim gerçekleştirilecek.