Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;Kıymetli kardeşlerim, genç kardeşlerim, havası sert insanı mert olan Sivasımızı yürekten selamlıyorum. Ne bu coşku. Yol boyu sağ sol her taraf tıklım tıklım. Şu anda emniyet rakamını sizlere açıklıyorum 100 bin. Siyasette ben Sivas'ta böyle bir muhteşem coşkuyu yaşamamıştım. Biliyorum ki pazar gününe hazırlık yapıyorsunuz. Çünkü biz sizinle pazara değil mezara mezara gidiyoruz. Buradan sizlerin aracılığıyla ilçeleri ve köyleriyle tüm Sivas'ı selamlıyorum. Buraya gelemese de şu an kalbi bizimle olan vatandaşlarıma selam ediyorum. Hani masanın etrafında olanlardan bir Sivaslı vardı değil mi? Bay Bay Kemal'in takdimini de oy yaptı. İşte pazar günü bunlara tam bir Osmanlı tokadı yaraşır. Biliyorsunuz aslında Sivas'a bir ay önce 26 Nisan tarihinde gelecektik. Ankara - Sivas YHT'nin açılış sevincini beraber yaşayacaktık. O günlerde geçirdiğimiz bir sağlık sorunundan dolayı bunu yapamadım. YHT'yi hizmete açtı. Bari müjdelerimizle Sivaslı kardeşlerimizin yanında yer alalım dedik. Hızlı tren hattımızı 1 ay boyunca ücretsiz yaptık.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşına ve bayram ikramiyesine zam sinyaliBahçeli'den 28 Mayıs çağrısı: Sandıkta sorumluluklar üstlenmeliyiz