Memleket Partisi Genel Baþkaný ve 13. Cumhurbaþkaný adayý Muharrem Ýnce, seçim çalýþmalarý kapsamýnda Gaziosmanpaþa'da seçmenlere seslendi.

Seçim otobüsünden konuþma yapan Ýnce, "Önümüzde bir seçim var ama bu sefer bir tehlike var. Bunu anlatmak istiyorum. Bir HDP var iki AKP'nin içinde cumhuriyetle Atatürk'le problemleri olanlar var. Üç CHP listelerinde 77 kiþi var. Gelecekli, Saadetli, Devalý. Pazar günü seçildiklerinde Pazartesi günü nereye gidecekleri belli deðil. CHP'den ayrýlacaklarý kesin. Yani o mecliste parmaklarýn nereye kalkacaðýný kimse bilmiyor. Onun için TBMM'ye bir sigorta lazým. TBMM'ye Atatürkçü, cumhuriyetçi, yurtsever, Kuvayi Milliye ruhundan gelen bir parti lazým. Türkiye'nin, geleceðimizin, çocuklarýmýzýn Memleket Partisine ihtiyacý var. Memleket Partisi mutlaka mecliste olmalý. Partimiz için gecelerden hep istiyorum. Sizden 3 kiþiyi ikna etmenizi istiyorum." dedi.

Ýlginizi Çekebilir"ERDOÐAN'IN ESKÝLERÝYE OLMAZ"

Ýnce, "Bu iktidarýn 18 yýlýnda Davutoðlu var, Babacan var. Bunlar ekonomi bakaný, genel baþkan, baþbakan, dýþiþleri bakaný. Suriyelilerin sorumlusu o, ekonomiyi yöneten o, þimdi bize Erdoðan'ýn eskilerini kurtarýcý olarak yutturmak istiyorlar. Erdoðan'la da olmaz Erdoðan'ýn eskileriyle de olmaz. Biz Memleket Partisi olarak ne saðdan ve soldan, Atatürk'ün yolundan. Bir partiye 223 bin lira üzerinden yardým yapamazsýn. Kanun yasaklamýþ bir bakýyorsun bir dekont. Memleket Partisi'ne 5 milyon dolar baðýþ. Ya bu yasak zaten bu kimin iþi, bu FETÖ'cülerin iþi. FETÖ'cüler sahte belgelerle koca bir orduyu daðýttýlar. FETÖ'cülerin yaptýðý bu sahte dekontlarý paylaþan zavallýlar var. Bunu birlikte çözeceðiz, dik durun mücadeleye devam edin" ifadesini kullandý.