nakarat
sokaklar kimin acep, kimin elinde rifle, ben yoldayım plakam yerli yana kaykıl, tum yollar cıkmaz, zaman cok gec oldu ayrıl,
şaşkın teenager ozenti laf atma sen yardır, bilincsizce bakan gozler bir duşunsun, rap mi, rock mı yada punk mı, jazz mı,
bol pantolon mu yoksa uzun sac mı, golu atmak mı yoksa golu kurtarmak mı, belki eşit değiliz ama hepimiz dengiz,
catışmaya hic gerek yok ozgur duşun ozgurce gez, biz aynı havayı soluyoruz, biz aynı suları iciyoruz,
biz aynı sistemlerde ezildik ki bunu da biliyoruz, nedenler aynı farklı olan bedenler ve renkler tartışılmaz,
zaten farklı zevkler ve farklı renkler, once saygı goster ondan sonra saygı gor, herkesin bir hakkı var elinde gormeyense kor...
nakarat
calmaktan, haram kazanmaktansa reklam, tanrımdan isterim ve sunarım hep ikram, kim kime dumduma, sozunun eri kim ama,
dort bir yana dağılmış insanoğlu, farkımız ne aynıyız, aynı trene binmişiz, sallanır yer, gokte inler milyar insan birbirimize girmişiz,
siz dertsizler saldırmaktan cekinmezsiniz, hep dertliydik biz zaten bunu siz bilmezsiniz, herkes kendi peşinde bir coğu coban ararken, bir coğu da kaybolmuş tam benliğini bulmuşken, kendisine hic bakmadan, hep başkalarına laf atansa asla ileri gidememiş,
nedense belli buyrun, kar kapatmış yolları, buz tutmuş, donmuş her bir su, kancıklaşmış millet iyice yavşaklaşmış doğrusu,
korkmuş millet benden online olmuş bu got korkusu ve bugun de gok karanlık zaten yok aydınlık olgusu...
nakarat
istediğin buysa eğer buysa istediğin, keşmekeş yaratmak cok kolay beyinsiz embesil, ben beşte beş vurdum sen neredesin,
tahsil dediğin mushil, İstanbul mu bitti, sen mi karşılıksız hicbir iş yok, kıstırılmış sesler tek duyulan gıybet ve vesvese,
kışkırtılmış keşler baş kaldırmış her bir boş şeye, siz beni de boş verin ve bana bir yol verin, siz benden once sesi kısılmış şaşkın oğlanlarsınız, yağında ustune cıkmaya hazır programlanmışlarsınız, yağında gorelim hadi cağlasın tum ırmaklar, ben dunde buradaydım, bugunde buradayım, yarında, bir yerden başlamakta şarttır artık sizin icinde, ayırırsan ayrılırsın, bolunursun hep bolersen, yenilirsin hep doversen, rezil olursun hep soversen, sokaklar herkesin ve herkes ozgur her bir muzik hur, her bir kultur farklı renk ve her fikirse farklı tur...
nakarat
hiza ve yok nizam, her şey şaka gibi sanki 1 nisan, kapı gibi acılmış butun ozentilerin ağzı,
bunu yazacam ve bir coğunu kitliycem...
Ceza Hiza Ve Nizam Yok
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Şarkı Sözleri
- Ceza Hiza Ve Nizam Yok