Ceza
Ne kadar cok arif var bir coğu sahte, ne kadar cok tahrik var edenler kahpe, eli boş donmuşsen kalmamışsa hatırı dostun, hic hatırı kalmamış olan o Kırk yıllık kahve, caddeler mert değil bir coğuna dert değil, sefer tasıyla gezdiğim gunlermi dertti, yoksa okulda oğrenemediğim ders mi, hayallerimse planlarımdan daha guzeldi, yuzume bakmayan insanlar şimdi başka, hepsi geldi aşka, bilgin kalktı şaha, ben değişmedim hepiniz değiştiniz, ye kurkum ye demedim, eğer hatam varsa af ola, eskiden gorduğum ruya daha guzeldi, ettiğim her kavgaysa boşa dalavereydi, harcanmış her saat yitip giden her yıl sonbaharda dokulmuş yapraklar, biri bendim
Nakarat
Yener
Gozlerim kan canağı uykusuz durgun, ne zaman nerden yaptın lan vurgun, yapıtlarımın hepsi oynamayan kurgun, eski okul dinlenmez her vakit yorgun, ceza ve yener soluksuz seferdeler, adlarımızı butun sokaklar heceler, hep dert cile keder, biz cekeriz bilader, duşsek te sorun olmaz tanır bizi yerler, cıktığımız her yer bizim mahalleler, gun gelir peynir ekmek cayla gider, gun gelir en kral restoran ayakta bekler, saygı sevgi racon sadece sokak der, sigaramın ateşinden oluşan kuller, bizim hayatta acmadan soldu guller, her yazılan kafiye vakitsiz gurler, hayde bre selam
Nakarat
Ceza
Artık aşkı yuzdelerle hesaplamaktalar, parayla satın alınmış sevgiliyle aşk yaşanmaz, meşkten once koşk isteyen hep yalancı aşık, kalansa sahte sozler bir coğu da buna inanmış, aşkı tarif etti bircok şiir koşke nazır, romantik olmak icin herkes hazır ve nazır, belki sevmek yada sevmemektir mesele, belki de geri donmemektir sevdin mi bir kere neyse, gereken kalp sadakat gerisi boş, sağına soluna bir bak seni seven kim, sen kimi seversin, sonuna dek ne dost ne yar nede kanından hicbir kimse var, seni emedur hadi gununu gun et yol uzun fakat soluklanacak hic vakit yok sorun bu artık uğraşamıyorum bak bir fıcı dolusu dert elime koluma bağlandı ama gene de
Nakarat
Sahtiyan
Dur poli yuzlu boy, inatla yaptın rol, ateşim hala kor, aklım hala Sigmund Freud, oidipus kompleksli bana bulaşma verin ona bir ayna, bir kere bak lan, gururu cok buyuk olur kucukse insan, eşeklik baki kalır okusa ilim irfan, saklarım sırsan etimi ısırsan, yanmaz canım canbaz kılı kırk yarsan susamam ha ver batek bir et ver, hepimizin aynı yolu, yolun sonudur makber, her satırımı yazdım son eserim gibi 6 ay verdiler 23 sene oldu kim gidici, muzikten onemli şeylerde var dostluk gibi bize geldi coğu muzisyen dost gibi daha da bencil duşman yarattı haberim yoktu hayatımdan bir kahpe daha azaldı,
Nakarat
Ceza
Etrafım sarıldı, cember daraldı ben bunaldım, ekran karıncalandı, gormez oldu bu gozlerim, bu dukkan kapandı meydan boş kalınca surci lisan etiysem ben af ola, doner bu devran, kayıtsız şartsız dost kimdir, kervan gecmez bir yerdeyiz, ve fark edildi araya konmaya calışılan mesafeler, tamam uzak durunda şoyle ben de golge istemem, unuttum tum bildiklerimi ve yeniden yazdı eller, aşkı fazla gorduk aşka geldik, aşka bindik, belki cok yuklendik oyle geldi, şoyle oldu, boyle gider sandık, oylesine duşunduk hep, boylesine dolunca cıkmazlar birer birer bunaldık, fırsatlar azaldı hemen yardım edin tez elden, onune baksan yuru ve calış kurumasın değirmen, vicdanınla hareket etki solmasın cicekler hic kimseye kalmamış ki, kalmaz bu bedesten
Nakarat
Mendil var gozyaşımı sildim, kendin tart aslolan neydi ki, kandil gibi mum gibi eridi tum arkadaşlıklar bitince ağladık sonunda gene elde Mendil var gozyaşımı sildim, kendin tart asıl olan neydi ki, kandil gibi mum gibi erise her şey suclu sen değil, suclu ben değil
Ceza Gene Elde Mendil
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Şarkı Sözleri
- Ceza Gene Elde Mendil