Oyle birini sevin ki , gun onunla baslasin. Gozleriniz uykudan uyandiginda akliniza ilk gelen, "sevgili, ey sevgili, canim sevgili" derken; yureginiz, siiriniz dudaginizdaki terennumunuz o olsun. Agaclar, yaseminler, yediverenler, gunebakanlar onun kokusunu sunsun benliginize. Gun yine onunla bitsin. Gunes guruba yururken, uyurken ve de "seni seviyorum" derken alternatifsiz o olsun.
Oyle birini sevin ki , cunku’suz, fakat’siz,maalesef ‘siz olsun. Yagmurda gokkusaginiz, baharda sevdaniz, yoklugunda varliginiz, gozyasinizda inciniz olsun.
Oyle birine tutulun ki, aramak icin uzaklara gitmeyeceginiz kadar sizin olsun. Ne zaman asktan, yardan yana soz duyarsaniz kalbiniz cildirmiscasina onun icin gumburdesin. Onun estirdigi karayel samyeline, sekva sukrana, karanliklar aydinliga donussun. O varken "umitsizlik" pilini pirtisini toplayip gitsin. Onunla zorluklar kolay olsun.
Ve de o varsa her sey var olsun.
Oyle birine yurekten sarilin ki,aranizdan ruzgar dahi gecemesin, kiyametin ayak seslerini duysaniz bile o varsa yaninizda umurunuzda olmasin.
Oyle birine muptela olun ki, o kalbinizden cikarsa sayet ruhunuz bedeninizden sokulecekmiscesine olsun. " Seni seviyorum" diyemediginiz zamanda gozleriniz, cigeriniz, ruhunuz sevginizi soyleyip dursun.
Oyle birine baglanin ki, yureginizin adimlari onun adina yurusun.
icinizden gecen sarki o olsun ve de "icimden gecen sarki gittiginde ne yaparim ben!" diyebilirsiniz.
Oyle birine gonul verin ki, gonlunuz onun ardindan kossun, onunde hicbir mani olmasin.
Oyle birine meftun olun ki, siirinizin ilhami, duanizin kaynagi "seviyor sevmiyor lara" gerek kalmasin onun da sizi sevdigi biri olsun .
Oyle birine vurulun ki, "ben seni fakatsiz,nedensiz,cunkusuz seviyorum."
Bakma sen simdiki zaman eki kullandigima. En genis zaman olan sonsuz genis zamanla diyorum ki "seni seviyorum". Adinin gecmedigi sozu sukut sayiyorum. Seni olesiye ve oylesine cok seviyorum ki birbirimizi baglayan ipler gorulmeyecek kadar seninim ben. Canimi da ,yolumu da ,gonlumu de yoluna
dosedim. Bittigim gun kalbimden ciktigin gundur.
Canim benim, ben senin bana zor gelen taraflarini da seviyorum, her seyinle; bilmedigim bilsen urkecegim, anlamadigim, anlayamayacagim yanlarinla seviyorum. Seni ismin ne "de" haliyle ne de "e" haliyle seviyorum. Seni yalin halinle seviyorum.
Ben seni sevdigim yerdeyim, her yerdeyim haykirabilirsiniz.
İste boyle birini sevin...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- OYLe BiRiNi SeViN Ki...
-
04-09-2019, 15:04:35