ANNESÝ NÝÞANLISINI SUÇLAMIÞTI
Kader Yýldýz’ýn ölümünün ardýndan açýklamalarda bulunan annesi Gülnaz Yýldýz, kýzýný niþanlýsýnýn intihara sürüklediðini söyleyerek, “Bir takipçisi onu baþka bir kadýnla görüp fotoðrafýný çekip atmýþ. Meðer niþanlýsýnýn baþka iliþkisi varmýþ. Benim prensesimi aldatýyormuþ. Niþanlýsý kýzýma 95 bin lira kredi çektirmiþ. O parayý da yine kýzýmý aldattýðý kadýna vermiþ. Kýzým o gün bunlarý da öðreniyor. Hepsi üst üste geliyor. Niþanlýsý kýzýmýn hayatýný kararttý” demiþti.

NÝÞANLININ ÝFADESÝ ALINDI
Ýntihara yönlendirme olup olmadýðýný araþtýran Büyükçekmece Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Kader Yýldýz’ýn niþanlýsý Berkan Y. hakkýnda soruþturma baþlattý. Þüpheli olarak ifadesi alýnan Berkan Y., Kader Yýldýz ile 2.5 yýldýr sevgili olduklarýný söyleyerek, “Yaklaþýk 5 aydýr da niþanlýydýk. Kendisiyle herhangi bir problemim yoktu. Olay gününden bir gün önde kendisiyle ufak bir tartýþmamýz olmuþtu ve ben o gece ikametime gidip uyudum. Uyuduðum sýrada 6-7 tane mesaj atmýþ. Diðer gün yani olay günü kendisini 15-20 defa aradým. Ancak telefonlarýma cevap vermedi” dedi.
AVM'nin terasýnda korkunç son! Telefonuna baktýktan sonra atladý“ANNEM KADER’Ý AVM’YE BIRAKMIÞ”
Olay günü annesinin Kader Yýldýz ile görüþtüðünü söyleyen Berkan Y., “Görüþtükten sonra annem Kader ve Nergis’i AVM’ye býrakmýþ. Býraktýktan sonra annem beni arayarak konuþmak için eve geçmemi söyledi. Evin kapýsýna geldiðim esnada annemi Kader’in annesinin aramasý üzerine olayý öðrendim” dedi.

PSÝKOLOG RANDEVUSU VARMIÞ
Kader Yýldýz ile aldatma yüzünden tartýþma yaþamadýklarýný anlatan Berkan Y., Olay günü Kader’in intihar etmesinde benim herhangi bir intihara yönlendiren ya da intihar kararýný kuvvetlendiren bir söylemim olmamýþtýr. Kader olay günü psikoloða gidecekmiþ. Saat 13.00’da randevusu olduðunu ben sonradan öðrendim” dedi.
“PARAYI KULLANMADIM”
Kader Yýldýz’ýn çalýþmadýðý dönemlerde masraflarýný karþýladýðýný söyleyen Berkan Y., “Kendisi o dönem benim adýma kredi çýkmadýðý için ve niþanlým olmasý sebebiyle 95 bin lira kredi çekti. Para hala benim hesabýmda durmaktadýr. Ýddia edildiði gibi parayý kullanmadým” dedi. Suçlamalarý kabul etmeyen Berkan Y. ifadesinin ardýndan serbest býrakýldý.