elimde bir dizustu var en son sweeper ile taratılırken cıkan dosyalara remove denmiş ve bazıları silinemediğinden acılışta silinmesi gerekiyor denip windows u kapatmış sweeper (sistem xp home bu arada)ve yeniden acılırken bir turlu sistem yuklenmemiş.bios tan sonra bir karartı cıkıyor ve biraz bekledikten sonra da "windows yazılımı icin gerekli cekirdek DLL ler yuklenemiyor" gibi bir uyarı cıkıyor.guvenli kip vs. hep bu uyarı cıkıyor.

acaba sweeper bazı dll leri mi sildi en son uygulama oymuş cunku.xp cd di ile kurtarma konsolunu acıp "r" dedim.sonrada komut olarak "chkdsk" yaptımı şuan "ek gozden gecirme ve kurtarma uyguluyor" mesajları cıkıyor alt alta.

bu işlem baya uzun suruyor %3 de 15-20 dakika oldu.doğru uygulamayı mı yapıyorum ve bu işlem daha ne kadar surer acaba.

resimleri gormediğimden buradaki uygulamayı bilmiyorum.farklı yapılabilecek bir şey varsa onerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkur ederim.

ekleme: %33 de iken işlem durdu ve c komut satırı cıktı.bazı bir kac bolumun duzeltilemez olduğunu belirten bir uyarı cıktı.sistem hala acılmıyor aynı durumda.cok onemli dokumanlar var, fikirlerinizi bekliyorum.

uyarıda olmayan DLL ler şunlar gosteriyor;

hal.dll
KDCOM.dll
ntoskrnl.dll

bunları tekrar yukleme olanağı varsa nasıl yapılıyor acaba?