Oncelikle şimdiden yardımlarınız icin teşekkurler... Eğer yardımlarınız sonunda bilgilerimi tam olarak kurtarabilirsem gercekten tam olarak 40$ odul vereceğim.. Bunu gercekten diyorum ve size tam olarak firma bilgilerimi dahi vereceğim... Bana tam olarak yardım edene havale aracılığıyla parayı gondereceğim...

Şİmdi soruna gelince Bir notebookta LKS2 adllı programın verileri var yalnız bir notebooktan diğer notebook a bilgiler aktarılırken notebookun elektiriği kesildiğinden dolayı veriler bozulmuş...(Ayrıca şunu belirtiyim KES YAPIŞTIR metodu ile yapılmış)...Bu yuzden veri tabanı bozulmuş... Ayrıca adamlar hdd uzerinde oynama yapmışlar. Yani eski dosyaların uzerine bilgi yazılmış olma ihtimali yuksek...! Kullandığım Programlara gelince:
-Final Data Enterprise Edition
-Easy Recovery
-bitane daha var ama hatırlamadım...

Beyler tam olarak yarım edene gercekten ama gercekten hesap bilgilerine parayı havale edeceğim... Bi zahmet beyler yardımcı olun.. Ben Konya da bir bilgisayar firmasında calışıyorum... Usta arkadaşlardan tam olarak yardım etmesini istiyorum.. Ayrıca yukarda saydığım programla doyalar kurtarabildiğim oldu yalnız bazılarını nveritabanı bozuktu. Mesela LKS2 programı hakkında bir veritabanı duzeltme programı bilen varsa onuda yazabilir.. Cunku genelde bilgileri kurtardım... Bilgilerin uzerine yazılma olasılığı hakkında da uzerinde durmanızı tavsiye ederim.
Tekrarlıyorum yardım edene banka havalesi ile parayı gondereceğim.. Eğer Konya da ise nakten teslim edeceğim...
Saygılarımla...... Hepinize hayatta uğraştığı dallarda başarılar...