ABD'nin Minnesota eyaletinde ilginç bir olay yaşandı. Yaklaşık 43 bin insanın yaşadığı Moorhead ilçesine bir geyik, şehre indi. İlçenin sokaklarında gezen geyik, cam kapıyı tek hamlede kırıp kasap dükkanından içeri daldı.

Orta boyutlarda olduğu görülen geyik, başına aldığı darbeyle bir süre denge bilinç kaybı yaşadı. Bir süre sonra kendine gelen geyik girdiği delikten çıkarak gitti. Kasap dükkanının sahibi ise o anları sosyal medyadan paylaştı

'BİRİ ARABAYLA DÜKKANA GİRDİ SANDIM'

Dükkanın sahibi paylaşımına " Bir geyik ısınmaya karar verip dükkanımıza girdi. Buranın bir kasap dükkanı olduğunu anlayınca geri kaçtı" notunu düştü. Paylaşım birçok kişi tarafından kısa sürede izlenince gündem oldu. Konuyla ilgili ABD basınına konuşan dükkanın sahibi Melissa Evans, " Ne olduğunu anlamadım, biri arabayla dükkana girdi sandım" dedi.

'UMARIM GEYİK İYİDİR'

Öte yandan Meliss Evans, söz konusu olayla sosyal medyadan bir paylaşımda daha bulunarak, "Umarım geyik iyidir ve yaşadığı olayı arkadaşlarına anlatır. Çünkü bugün bir kasap dükkanından kaçmayı başardı" ifadelerini kullandı.