Burcu Kýratlý ile Sinan Akçýl, iki kez nikah masasýna oturmuþ ve son olarak 11 Mayýs 2022 tarihinde boþanmýþtý. Akçýl, geçtiðimiz aylarda birlikte single çýkardýðý Aleyna Kalaycýoðlu ile aþk yaþamaya baþladýðýný duyurmuþtu.

“YÝNE HER AN EVLENEBÝLÝRÝM”

Geçtiðimiz kasým ayýnda 'Özgür Aras’la Baþ Baþa' programýna katýlan ünlü isim, aþkýn tarifi þu sözlerle yapmýþtý:

Alýntý Metni

'SÜRPRÝZ YAKINLAÞMA' ÝDDÝASI!

Sinan Akçýl’ýn ismi son olarak ise Defne Samyeli ile anýlmýþtý. Magazin kulislerinde konuþulan iddialara göre yeni bir þarký çýkarmak için Sinan Akçýl ile çalýþan Defne Samyeli, bu süreçte kalbini ünlü müzisyene kaptýrmýþtý.

"KESÝNLÝKLE DOÐRU DEÐÝL"

Basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlayan Akçýl, ''Defne Samyeli ile aþk yaþadýðým iddialarý kesinlikle doðru deðil. Ben sürekli üreten ve göz önünde olan bir adamým. Bu tarz haberlerin çýkmasý beni þaþýrtmýyor'' diyerek konuya açýklýk getirmiþti.

"BÝZÝM ARAMIZDA AÞK YOK"

Sinan Akçýl, önceki akþam Etiler'deki bir mekandan çýkarken görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden þarkýcý, “Defne Samyeli, KKTC konseri öncesinde ‘Sinan ile aramýzda müzik aþký var' demiþti. Siz neler söylemek istersiniz?” sorusu üzerine, “Çok güzel birkaç þarký yapýyoruz. Çok sýk bir aradayýz. O yüzden böyle þeylerin çýkmasý normal. Ama bunlar bizim çalýþmalarýmýzý gölgelemez. Bunlar her zaman olacak. Ama öyle bir durum yok. Yakýþtýrmalar yapýlýyor. Defne'yi beðenmeyen yoktur. Ama bizim aramýzda aþk yok” dedi.

"POPUN YENÝDEN DOÐUÞUNU KUTLAYACAÐIZ"

'Piyanist 3' albümünün de yakýn zamanda çýkacaðýný söyleyen Akçýl, “Þunu söyleyebilirim. Popçu arkadaþlarýmla pop müziðin yeniden doðuþunu hep birlikte temsil edeceðiz. Hakan Altun, Bengü, Mustafa Ceceli ve Ýrem Derici gibi birçok arkadaþýmla okuduðumuz bir albüm olacak. Çok iddialý bir cümle olacak ama 13 Þubat'ta popun yeniden doðuþunu kutlayacaðýz” dedi.

Sinan Akçýl: Dört kez imam nikahý yaptým"O BERDAN MARDÝNÝ'NÝN ÝÞÝ"

Bu aralar çok seyahat ettiði için sürekli bavul hazýrladýðýný söyleyen Akçýl, gazetecilerin "Bavul hazýrlarken hiç tayt koymayý düþündünüz mü?" sorusuna, “O Berdan Mardini'nin iþi. Bavulu Berdan Mardini hazýrlasaydý, tayt koyardý” diye espri yaptý.

Sinan Akçýl: Evlilik beynimdeki özgürlüðü öldürdü!TAYTLI POZLARI GÜNDEM OLDU

Berdan Mardini son zamanlarda taytlý pozlarý ve açýklamalarý ile kendinden söz ettiriyor. Þimdilerde Survivor 2023'e hazýrlanan þarkýcýya,"Giyindiðiniz kombinler çok konuþuluyor. Neler söylemek istersiniz?" þeklinde soru yöneltilmiþti.

"YAPILAN YORUMLAR HOÞUMA GÝDÝYOR"

Mardini, "Þimdi ben pembe kazak giyindiðimde biliyorsunuz. Her yýl meme kanserine destek olmak için pembe top organizyonu yapýlýyor. Ben de ona destek vermek için giymiþtim. En son bir ayakkabý giydim. Onu da doktorum hediye etmiþti. O da olay oldu. En çok þuna güldüm. Tayt giydiðimde 'Berdan Taytini' yazmýþlar. Çok komikti. Yapýlan yorumlar hoþuma da gidiyor. Tabi bazen hakarete varan durumlar oluyor. Eleþtiriye açýk, kendimle barýþýk biriyim" cevabýný vermiþti.