PAYLAÞIMLARI HAYRANLARINI ENDÝÞELENDÝRDÝ
Ünlü isim, Haziran ayýnda ise Sam Asghari ile evlenerek mutlu sonuna kavuþmuþtu. Ancak þarkýcýnýn sosyal medya hesabýndan paylaþtýðý çýplak pozlarý ve altýna yazdýðý yazýlarla takipçilerinin saðlýðýndan endiþe etmesine sebep olmuþtu. Ünlü yýldýzýn kafa karýþtýran paylaþýmlarý arasýnda çýplak bir fotoðrafýna yazdýðý "Berbat olmayý severim" açýklamasý ve aralarýnýn kötü olduðu bilinen kýz kardeþi Jamie Lynn Spears'tan övgüyle bahsettiði bir gönderi de yer alýyordu.
Britney Spears geçirdiði zor günlerden bahsetti: Hepsi yanlarýna kaldý!"ÖZGÜRLÜÐÜN TADINI ÇIKARIYOR"
Spears'ýn temsilcileri konuya dair bir açýklama yapmamýþ, fakat The New York Post'a konuþan bir kaynak; ünlü þarkýcýnýn önceden de olduðu gibi sosyal medyaya ara verdiðini ve "özgürlüðün tadýný çýkardýðýný" söylemiþti. Ayný kaynak, Spears'ýn sosyal medya paylaþýmlarýna yapýlan yorumlarýn abartýlý olduðunu da eklemiþti.

"ÇOK ÜZÜLÜYORUM"
Þarkýcýnýn 13 yýl süren vesayetten kurtulmasý için Free Britney (Britney'e Özgürlük) hareketini baþlatarak ona büyük destek veren hayranlarý, bu paylaþýmlar karþýsýnda; "Son derece endiþeliyim. Özgürlük, kontrol edilmeden hayatýný nasýl yöneteceðini bilmeyen biri için çok tehlikeli olabilir. Bu açýdan daha dikkatli olmalýydýk. Sonuçlarýný düþünmeden sadece özgürlüðüne kavuþmasýna odaklandýk" ve "Çok üzülüyorum. Hayranlarýnýn da onu rahat býrakmasýný istiyorsa sosyal medyadan uzaklaþmalý. Bunlarý paylaþmak hayranlarýný üzmekten baþka bir þeye yaramýyor" gibi yorumlar yapmýþtý.
Britney Spears'tan Türkiye paylaþýmý: Bu video beni aðlattý!EÞÝ TARAFINDAN KONTROL EDÝLDÝÐÝ ÝDDÝA EDÝLDÝ
Instagramdaki garip paylaþýmlarý devam eden 41 yaþýndaki Britney Spears'ýn hayranlarý, son olarak bir kez daha þarkýcýnýn hayatýnýn ve sosyal medyada paylaþtýklarýnýn kontrolünün kendisinde olmadýðýna dair teoriler üretmeye baþladý. Bu teorilerin odaðýnda ise Spears'ýn 28 yaþýndaki eþi Sam Asghari var.

"KAYNAÐINI ANLIYORUM"
Asghari, bu söyletilerin yayýlmasýnýn ardýndan geçtiðimiz gün bir muhabirle sohbet ederek, eþinin hayatýný ve sosyal medyasýný kontrol ettiði iddialarýyla ilgili konuþtu. TMZ tarafýndan yayýnlanan videoya göre, ünlü isim þu ifadeleri kullandý:
Alýntý Metni

"ÇIPLAK FOTOÐRAF PAYLAÞMAMASINI TERCÝH EDERDÝM"
Öte yandan Sam Asghari, geçtiðimiz günlerde eþinin yaptýðý çýplak paylaþýmlarla ilgili de konuþarak; "Dünyada böyle þeyler paylaþtýðý için zorbalýða maruz kalan tek kiþi Britney... Þahsen böyle fotoðraflarý hiç paylaþmamasýný tercih ederdim ama ben kimim ki hayatý boyunca mikroskop altýnda tutulmuþ ve kontrol edilmiþ birini kontrol edeyim?" demiþti.
Britney Spears ve Sam Asghari'nin milyonlarca dolarlýk yeni malikanesi!