2014 yýlýnda 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde tanýþarak aþk yaþamaya baþladýðý Burak Yamantürk ile geçtiðimiz eylül ayýnda Marmaris Bozburun'da nikâh masasýna oturan Özge Özpirinçci, aralýk ayýnda kýzý Mercan'ý dünyaya getirmiþti.

"KEÞKE KIZIMA 'ÜZÜM' ÝSMÝNÝ KOYSAYDIM"

Geçtiðimiz aylarda Etiler'de görüntülenen oyuncu, meslektaþý ve arkadaþý Kývanç Tatlýtuð ile modacý eþi Baþak Dizer’in dünyaya gelen oðullarýna Kurt Efe ismini verdiði hatýrlatýlmasý üzerine; "Kurt Efe gayet tatlý, güzel bir isim. Keþke ben de Üzüm koysaydým diye düþünüyorum. Ama Mercan ismi kýzýma çok yakýþtý” ifadelerini kullanmýþtý.

Setlere ne zaman döneceði sorulan Özpirinçci, "Þu anda çalýþmak deðil, önceliðim Mercan. Belli de olmaz. Gelen iyi bir teklif olduðunda Mercan da benimle sete gider gelir” açýklamasýný yapmýþtý.

ROLÜ SERENAY'A KAPTIRDI!

Kývanç Tatlýtuð'la baþrolünü paylaþacaðý 'Aile' dizisinin kadrosundan çýkarýlýp rolü Serenay Sarýkaya'ya kaptýran 36 yaþýndaki Özge Özpirinçci, tüm bunlarýn ardýndan geçtiðimiz gün Etiler'de objektiflere takýldý.

Kýzý Mercan ile Bodrum'a gelen Özge Özpirinçci'den basýn mensuplarýna sitem!Dört saate yakýn mekanda oturup þampanya içen oyuncu, çýkýþ kapýsýnda basýn mensuplarýnýn sorulara maruz kalmamak için bahaneler üretti. Serenay Sarýkaya'ya rolü kaptýrdýðý hatýrlatýlýnca güzel oyuncu, "Mercan'a yetiþmem lazým" diyerek koþar adým aracýna bindi.

Ünlü isim, birkaç gün öncesi ayný taktikle sorularý geçiþtirmiþti.

"NÝCE YILLARA YAVRU"

Öte yandan Özpirinçci, önceki günlerde 1'inci yaþýna giren kýzýnýn doðum gününü kutlamýþtý. 3.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabýndan kýzýyla çekilen videolarýný yayýnlayan ünlü isim, paylaþýmýna; "Güneþin etrafýnda tamamlayacaðýn saðlýklý, keþif dolu nice yýllara yavru!" mesajýný yazmýþtý.

Özpirinçci'nin 41 bine yakýn beðeni alan gönderisine Burcu Biricik, Baþak Dizer, Demet Evgar, Müge Boz ve Berrak Tüzünataç gibi isimler kayýtsýz kalamayýp iyi dileklerini iletirken; diðer takipçileri de, "Mercan’ýn yeni yaþ döngüsü; sizin de anne-baba olarak 1'inci seneniz kutlu mutlu olsun", "Birlikte nice mutlu yýllarýnýz olsun. Sevgiyle, saðlýkla, mutlulukla kalýn" ve Bahtý açýk olsun, nice güzel yaþlara" gibi yorumlar yaptý.

Özge Özpirinçci trafik gürültüsüne isyan etti!