Destek yakında sona eriyor
8 Nisan 2014'te Windows XP icin sunulan destek sona eriyor. Korumasız kalmayın. Desteğin sona ermesinin sizin icin ne anlama geldiğini oğrenin.

Desteğin sona ermesi benim icin ne anlama geliyor?
8 Nisan 2014'ten sonra Windows XP icin bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olan otomatik guncellemeler dahil teknik yardım sunulmayacak. Windows XP'yi kullanmaya devam edebilirsiniz, ancak bilgisayarınız guvenlik risklerine ve viruslere karşı daha korumasız hale gelebilir.

Bilgisayarımı Windows 8.1 surumune yukseltebilir miyim?
Windows 8.1 eski bilgisayarların bazılarında calışabilir ama coğunda calışmaz. Mevcut bilgisayarınızın Windows 8.1 calıştırıp calıştıramayacağını anlamanız icin hazırlanan oğreticiye goz atın ve calıştırabiliyorsa yukseltmek icin gerekli adımları izleyin

Windows 8.1 surumune neden gecmeliyim?
11 yıl once Windows XP ilk kez yayımlandığından Windows evrim gecirdi. Windows 8.1, Windows XP'de yapmaya alışık olduğunuz her şeyi yapmayı kolaylaştırırken bircok yeni şey yapmanıza da imkan sağlıyor.

Windows 8.1 surumunu kullanmak icin yeni bir bilgisayar mı almam gerekiyor?
Mevcut bilgisayarınıza Windows 8.1 işletim sistemini yukleyemiyorsanız, bugunlerde satın alabileceğiniz yeni nesil bilgisayarlardan bir tane almak icin alışverişe cıkmanız mantıklı olabilir. Şaşırtıcı derecede hesaplı olmasına rağmen bol bol bellek ve guce sahip bilgisayarlar mevcut. Yeni bir bilgisayara geciş yapmak eskiye kıyasla cok daha az goz korkutucu.