Daha 2 aylık Wd bir hard diskim var toplam boyutu 320 gb 3 parca halinde kullanıyorum c ve d 25er gb geriye kalan alan ise e olarak ayarlıydı.c de windows var d boş ve diğer tum yedeklerim e surucusunde duruyordu.

Başka bir bilgisayara format atıcağım icin ondaki bilgileri kendi hard diskime yedeklicektim,bu sebeple o bilgisayarın hard diskini kendi bilgisayarıma taktım.O bilgisayarın hard diskide 3 parcaydı.İlk bilgisayarı actığımda yeni taktığım hard diskin c(windows kurulu olan part)partını goremedim.Pc yi kapatıp jumper ı cıkarttım tekrar actığımda toplamda 6 parcayıda gorebiliyordum fakat benim e bolumum formatsız olarak gozukuyor icindeki verilere ulaşamıyorum.Ustune tıkladığımda bu alanı bicimlendirmeniz gerekiyor diyor.Ordaki verileri disk kurtarma programlarıyla kurtarabilirim heralde ama bunu format atmadan eski haline dondurme şansım yokmu?.

Şuanki durumun disk yoneticisindeki gorunumu:
[IMG]http://img233.**************/img233/8199/adszat1.jpg[/IMG]
Resimde 25gb lik bir alan sağlam e surucusu olarak gozukuyor fakat normalde oyle birşey yok e ye ulaşamıyorum.Ayrıca hic bir zamanda e surucusu olarak 25gb bi alan ayırmadım.