Bayülgen, eski e?ini Haber Global'de yay?nlanan program?nda konuk olarak a??rlad?. TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa'da ise Okan Bayülgen'in, eski e?i hakk?nda yapt??? ilginç itiraflar masaya yat?r?ld?.

"BENDEN SONRA ÇEK?L?R M? HAYAT?"
58 ya??ndaki ?ovmenin, "Biz seninle son program? yapt?ktan sonra evlenmi?tik, 1996 senesiydi. Arada sen tekrar evlendin. Nas?l memnun musun kocandan? Benden sonra çekilir mi hayat?" esprisine, eski e?i kahkahalarla kar??l?k verdi.
'Modeller bir h???mla arabadan indi'"ÇOK DE???T?M BEN OKAN"
Bayülgen, "Çok pozitif bir insans?n. Beni s?kacak kadar pozitifsin" dedi. 54 ya??ndaki Günenç ise "Nerem pozitif benim? O kadar pozitif bir insan de?ilim. Çok de?i?tim ben Okan. Hatta zaman zaman çok tats?z da olabiliyorum" ifadelerini kulland?.
"MÜTH?? B?R ADAM"
Ünlü oyuncu ve e?i Gilles Kanert ile Bayülgen ve sevgilisi Selin Atasoy, hep birlikte görü?üyorlar. Kanert haricindeki ekip, tiyatroda birlikte de çal???yor.
Eski e?inin 2017'de dünyaevine girdi?i Gilles'e övgüler ya?d?ran Bayülgen, "Onunla beraber olmak muhte?em bir ?ey. ?imdiki kocas?n? çok k?skan?yorum. Nefis, nefis. Çok önemli bir koreograf, Frans?z. Müthi? bir adam var, eni?temiz. Çok seviyoruz birbirimizi" ?eklinde konu?tu.

"OKAN'IN SORUSU KOM?K"
'2. Sayfa' sunucular?, "Tam böyle kanka moduna geçmi?ler. Baz? bo?anm?? çiftlerde 'Bir ?eyler tam kopmam??. Hala elektriklenme var' diyorsun. Zeyno ve Okan'a bakt???nda ise onlar art?k arkada? olmu?lar. Zaten çok uzun süre de evli kalmad?lar. Okan'?n 'Benden sonra hayat çekilir mi?' sorusu komik. Zeyno ve e?i birbirine çok yak???yorlar" yorumunda bulundu.
"SEL?N'? ÇOK SEV?YORUM"
Kendisi ve Frans?z e?i hakk?ndaki iltifatlar kar??s?nda Zeyno Günenç, "Ben Selin'i de çok seviyorum. Hem oyunumuzun yazar?, hem Okan'?n k?z arkada??" aç?klamas?n? yapt?.
Öte yandan2008 y?l?n?n son gününde evlenip 2014'te bo?anan ?irin Ediger ile Okan Bayülgen'in ?stanbul ad?nda bir k?zlar? bulunuyor.
Cenk Eren'den Okan Bayülgen'e çok sert yan?tOkan Bayülgen çözümü buldu!