[size=large][align=center]Fiber Turkiye[/align][/size]

Merhaba ben Fiber Turkiye'nin kurucusuyum.Sitemizi yeni acmamızın şerefine ve uye cekmeye calıştığımız icin bir yarışma yapıyoruz.

Bilgiler :

Yarışma cekiliş şeklinde olacaktır.
Herkes 1 defa katılabilecektir.
Kazanan kişi kesinlikle ortadan kaybolmayacaktır.Aksi taktirde odulu iptal edilir.

Ne Yarışmasıdır?

Cekilişle alan adı dağıtım yarışmasıdır.
.com/net/org alan adı secme hakları vardır.Yanlız birini sadece.
+Bir adet 1 yıllık hosting hediye ediyoruz.(Ozellikler belli değildir)

Nasıl Katılabilecekler

Hemen acıklıyorum.
Kod:
forum.fiberturkiye.com

Yukarıda verdiğim siteye uye oluyorsunuz ilk olarak.
Daha sonra forumdaki kategorilerden uzmanı olduğunuz alanlarda toplam 15 adet konu acıyorsunuz + bir kereye mahsus bir adet sosyal ağda paylaşıyorsunuz.
Yapmanız gerekenler bunlardır.Bunları yapanlar daha sonra forumda ve blog da acılacak konularda katılımcıların ismi yayınlanacaktır.

Duyuru

Lutfen kimse bana yok bana verirsen boyle yok şoyle diye mesaj atmasın katılımlarını iptal ederim.
Şu anda forumda konumuz acık değildir.Acılınca link eklenecektir.

Başvuru Adresi ve Konu acılacak site Kod:
www.forum.fiberturkiye.com

Yarışma 17.09.2013-01.01.2014 de son bulur.Kazanacak kişi sayısı 1 verilecek odul domain+hosting.

Yeterince acıklayıcı olmuşumdur her halde telefondan bu kadar yazabildim bilgisayarıma gecince foruma ve blogada konular acılacaktır.

Bunu fazla bulan olurlar 15 konuya domain+hosting veren yarışma bulursanız onada katılabilirsiniz.Bizde burada iş yapıyoruz ve babamızın hayrına değil.

unutmayın bana verirmisin diye mesaj atan katılamaz ip engel veririm yarışma bitene kadar.

[align=center]
[/align]