Daha fazla referans ve fiyat icin ozel mesaj atabilirsiniz.
Mutlu muşteriler:
Qzen55;1074355627' Alıntı:
Arkadaşla entube facebook kapak ve profil fotoğrafı calışması icin anlaşıldı. 1 gunden kısa surede her isteğime yanıt vererek işini laikiyle yaptığı icin teşekkur ediyorum.
Genişletmek icin tıkla ...
ozerarinc;1074393211' Alıntı:
Arkadaşa 147 adet ozel tasarım yaptırıldı zamanında ve tam isteğim gibi teslim etti teşekkurler
CybeRCodeR;1074410275' Alıntı:
Logo tasarımı yaptırıldı. Eksik olmasın gayet ilgili arkadaş. Teşekkurler.
NetRoyan;1074438079' Alıntı:
Muthiş bir insan kendisi gercekten işinin hakkını veriyor her turlu one number
neosmm;1074987167' Alıntı:
30 Adet Instagram Gonderi Tasarımı Yapıldı, Herkese oneririm. Gercekten profesyonel ve hızlı bir calışma oldu.
Furkanaydogan;1074458419' Alıntı:
Konu Tasarımı Yaptırıldı. 1 gecede tamamlayıp teslim ettim beğenmediğim kısmında anında duzeltmesini yaptı
Phantasm;1074509149' Alıntı:
Logo ve sosyal medya icin cover yaptırdım.
Arkadaş işinin eri. Nasıl mı bildim? http://cete.com.tr/ 'de CTO olarak calışmıştım, bilen bilir... Turkiye'nin en iyi dijital ajanslarından biridir. Bizim grafikerler, cizimlerine başlamadan once litaratur taraması diye de tabir edilen işlenecek grafikle ilgili gorselleri internetten incelerler. Ve nokta atışı tasarımı tamamlarlar.
Bu arkadaş da tam bahsettiğim şekilde başladı. Dedim ki ahanda cattık. Adam işinin eri. Taramasını gercekleştirip, on fikirler sunmaya başladı. Velhasıl kelam, ben gorselleri sectim. Cizime başladı. Parca parca revizeleri gonderip, defalarca uzerinden gectik. Ve her revizyon istediğimde ne naz ne poz. Direk gercekleştirdi. "Hocam boyle iyi durmaz ama cizeyim beraber gorelim" dedi.
Bir muşteri ya memnundur ya da değildir.
Allah icin soylemek gerekirse ben MEMNUN KALDIM.
Arkadaş da işini iyi yapan ve bu işe ihtiyacı olan saygılı bir grafik tasarım uzmanı.
Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
UGURAYAKKABI;1074516414' Alıntı:
Arkadaşa 3 4 adet iş verildi. Cok ilgili ve başarılı teşekkurler..
mraydinalper;1074593303' Alıntı:
Buradan uyeliğim yokken kendisini ekleyip işin detaylarını anlattım.Diğer bir cok arkadaşa anlatmama rağmen istediğim sonucu alamıyordum.
Sertac kardeşim sağolsun işimizi 2 gunde cozdu ve yaklaşık 30 kadar iş yaptım kendsiyle.
Sektorumuz yasal olmadığı icin site adresi paylaşamıyorum ama kesinlikle doğru anlattığınız surece kendisi efsanevi işler cıkartmakta.
Cok teşekkur ederim kendisine ayrıca tavsiye ederim
torenticaret;1074641880' Alıntı:
Cok kaliteli ve cozemediğim bir iş yaptırdım . Cok memnun kaldım . Tavsiye ederim .
Filmkolik;1074737166' Alıntı:
Logo tasarımı yaptırıldı. Son derece sabırlı şekilde tum isteklerimi deneme taleplerimi yerine getirdi ortaya da guzel bir tasarım cıktı emeklerine sağlık cok teşekkurler.
Gracious;1075008174' Alıntı:
Muthiş bir logo tasarımı yaptı arkadaş. Ellerine kollarına sağlık. Devamlı calışacağımızdan endişen olmasın.
superbox;1074846573' Alıntı:
tasarımları cok iyi