Sayfa şu şekilde bir tane buyuk resim var altındada diğer resimlerin ikonlarını var. İkonlara tıkladıkca ustundeki buyuk resim değişecek ve buyuk resimede bu zoom scriptini kullanmak istiyorum. Şekil şoyle
Ornek Resim1

Sayfa ilk acıldığında birinci resime zoomu sorunsuz şekilde yapıyo (Yukarıda:Ornek Resim1)
ancak diğer resimlerin ikonlarına tıklayınca buyuk resim uste geliyo ama resime zoom yapmıyo onun yerine resime tıklamaya izin veriyo (Aşağıda:Ornek Resim2) ve zoom icin cağırması gereken buyuk resimi sayfada resim olarak acıyo ve zoom yapmıyo.
Ornek Resim2

Kodlar şu şekilde
Şunlar gerekli dosyaların sayfaya cağrılması icin
Kod:
Sayfanın ilk acıldığı andaki buyuk resimin kodları şoyle. Alttaki kodlar sorunsuz calışıyo yani "_big.jpg" yardımıyla zoom yapıyo (Ornek Resim1) ama resimi değiştirmek icin alttaki ikonlardan birine tıkladıktan sonra zoom ozelliği kullanılmıyo (Ornek Resim2)
Kod:
[TABLE]
[TR]
[TD="align: center"]
?>_normal.jpg)
[/TR]
[/TABLE]
Kucuk ikonnların kodu, yani ikonlara tıklayınca uste buyuk resimi cağırması icin yazılan kodlar şoyle
Kod:
?>_extrasmall.jpg)
Bu ikonlara tıklayınca ajax.php yardımıyla tıklanan resimin buyuk halini uste cağırıyo (burda sorun yok) ama cağırdığı resme zoom yapmıyo onun yerine resime tıklamaya izin veriyo ve tıklayıncada resmin buyuk halini aynı pencerede acıyo.
ajax.php nin ilgili kodlarıda şoyle
Kod:
if (isset($_GET['GetImage']))
bu arada _extrasmall.jpg alttaki resimler, _normal.jpg ustteki buyuk resim, _big.jpg ise zoom yapması icin yuksek cozunurlukteki resimlerdir.
ozetle bahsettiğim sorun sayfa ilk acıldığında herşey normalken, ilk tıklamadan sonra buyuk resim ustte doğru şekilde konumlanırken(_normal.jpg) mauseyle uzerine geldiğimizde doğru şekilde zoom yapacağı yerde resime tıklamaya izin vererek resimi aynı sayfada (_big.jpg) acıyo ve zoom yapmıyo.
Sorunun ajax.php deki kodlarda olduğunu tahmin ediyorum ama biturlu cozemiyorum. Bilen varsa bi yardımcı olsun lutfen