İyinet forumlarında 4 yılım icerisindeyim burda beni tanıyan bir cok arkadaşım zamanımın coğunu joomla ile gecirdiğimi bilir. Joomla ile ilgili birikimleri gerek forumlar uzerinden gerekse kişisel sitelerim uzerinden paylaşımda bulundum.

4 yıllık joomla gecmişinin son 6 aylık bolumun de arama motoru optimizasyonu uzerinde durdum ve gayet başarılı sonuclar aldım. Şimdi bu uyguladığım ve sonuc elde ettiğim yontemleri belirli bir ucret karşılığında siteleriniz uzerinde uygulayabilirim.

Yapacağım işlemde herhangi bir eğitim ve bilgi verilmesi soz konusu değildir. Site ici optimizasyon yapılacak ve gerekli eklentiler kurulacaktır. Sitenizde bulunan bileşenlerin ucretli versiyonları icin herhangi bir uygulama yapılmayacaktır.

Seo uygulamasıyla birlikte sitenize etiket sistemi de eklenecektir.

Yapacağım bu optimizasyon ile sizlere google da şu sayfa bu sayfa garantisi vaad etmiyorum. Optimizasyon işlemi bildiğiniz uzere makale yazılımından link cıkışına, link inşaasın dan tutunda domain yaşına kadar bir cok unsuru bir arada bulundurmaktadır.

Bu işlemi yaptıracak arkadaşların mevcut admin şifrelerini veya yeni oluşturacakları bir admin kullanıcısının şifresiyle birlikte ftp bilgilerinide vermesi gerekmektedir. Guven hususunda tereddut yaşıyan arkadaşlar lutfen başvuruda bulunmasın. İlerleyen zamanlarda sitelerindeki bir acıktan veya başka bir hatadan oluşacak kotu durumlarda acaba kelimesiyle birlikte ismimin anılmasını hic istemem.

Joomla site ici seo optimizasyon işlem ucreti : 30 TL dir.
Akbank, Yapı Kredi, Deniz Bank, Garanti Bankası ve PTT Posta ceki hesabı ile odeme yapabilirsiniz.
Odeme peşin olarak tahsil edilir ve herhangi bir hastalık, kaza, bela vs. durum soz konusu olmadığı surece işleminiz aynı gun icerisinde gercekleştirilir.

Yapılacak işlemler hakkında daha detaylı bilgi isterseniz :
http://www.yok.be/joomla-profesyonel-seo-cozumleri.html

İletişim icin lutfen ozel mesaj atınız. Kafanızda oluşan soruları bu başlık altında yanıtlayabilirim.