Merhaba ,

Uzun zamandır yapmak istediğim bir şeydi fakat kısmet buguneymiş bugun kayıt oldum ve konumu Allah'ın izniyle acıyorum .

Grafiklerde yazan yazıları dikkatle okumanızı tavsiye ederim gerekli her turlu acıklama icerisinde yer alıyor fakat ben yinede hatırlatmak isterim.

Ben işimde en ust seviyeyim profesyonelim diye birşey demiyorum ne kadar ilerlesemde onu demem bilginiz olsun.Yaklaşık 8 aydır vBulletinin teknik işleriyle uğraşıyorum.

Muşterilerime sunduğum temalar 0 dan kodlama bana ait değil , geneli itibariyle sorunlu ve duzensiz temalar olarak elime gectiler duzenleyip emeğimin hakkını alıyorum diyebilirim onun dışındada eklenti vs destekler veriyorum .

Gelelim Konuma ;

Hakkımda

Ustte belirtilenleri ve hakkımdayı okuyun lutfen.

Kurulum Paketi;

Bazı muşterilerimize tekil fiyat vs. cıkarabiliyoruz tamamen o zaman ki durumuma bağlıdır.

Ayriyeten Fiyatlar ;

Temalar Hakkındaki bilgilendirme gorselime goz atın , hakkımda on yargınız var ise gececeğini umuyorum ..

Logo & Ranklara ornekler ilerideki zamanlarda gelecektir.Konumu neredeyse allah nasip ederse tum webmaster forumlarına acmayı planlıyorum o yuzden pek yetişemeyebilirim altta yer alan iletişim bilgilerimden bana ulaşmanız dileğiyle.

Odeme yollarında 3 seceneğim bulunmaktadır umarım kısa zaman icerisinde ceşitlilik gosterecektir.Olan ve olacak muşterilerime kolay olması icin mobil&paypal ve banka seceneği yukledim .

Şimdi siz bana diyeceksiniz ki kardeşim gelmişsin buraya yok onu yaparım bunu yaparım peki senin referansın varmı ? Tabi kide var olmazmı işi ucretli yapmaya başlıyalı yaklaşık 1,5 ay oldu ben muşteri peşine duşmedim hep onlar beni buldu .

Referanslarım ;

www.turkeymmo.com (Şuandakapalıdır.Kendilerine tema eklenti ve turkceliştirme desteği sağladım.)
www.uzman*****.com (Kendilerine tema sağladım.)
www.trwebmaster.org (Kendilerine kurulum + tema ve eklenti desteği sağladım)

SAYGILAR ;

Deniz DEMİRCİ​