Bundan 3 Ay Once Vbulletin Sitemde Hic Bir Seo Sistemi Yoktu Ve İndex Sayısı Googlede 17.000 lerde idi..ve ben dahada yaralı olacağına inanarak ilk once zoints tag kurdum..ve cok faydası oldu..indexleme cok guzeldi..ve sonrasında zoints seo yuda kurdum...aman olan ondan sonra oldu..index sayısı gunden gune duştu...butun herşeyi kontrol ettim herşey gayet guzel calışıyor..hatta onceden indexlenen php sayfaları dahi şuanki yeni linklerine gelecek şekilde ..htaccess dosyasından ayarlama yaptım..yani gereken herşey bildiğim kadarı ile tamam... google Web Yoneticisi Aracları sayfasına sorunsuz sitemaplarımızıda tanıttık..yani herşey tamam..ama index sayısı 8000 lere kadar duştu..bukadar kayıp olmaması gerektiğini sanıyorum...son olarak google Web Yoneticisi Aracları sayfasında arama motorlarının hala php olarak algılandığını sandığım uyarılar aldım..uyarıda şoyle diyordu

İzlenemeyen URL'ler
Site Haritanızdaki URL'lerin bir orneğini test ettiğimizde, cok fazla sayıda yeniden yonlendirme icermeleri nedeniyle bazı URL'lerin Googlebot tarafından erişilebilir olmadığını fark ettik. Site Haritanızdaki yeniden yonlendirme yapan URL'lerde lutfen değişiklik yapın ve onları hedef URL (yeniden yonlendirme hedefi) ile değiştirin. Gecerli tum URL'ler yine de gonderilir. Yardım HTTP Hatası:
URL:
Sorun algılandı: 301 (Kalıcı olarak taşındı) Yardım
http://www.xxxxxx.net/forum/showthread.php?t=10105
08 Eyl 2008 --------------------------
Sozkonusu Sayfa gayet guzel calışıyor..Yani link php ama girince hemen html uzantısına yonleniyor va sorunsuz acılıyor..
soru şu:Neden Google hala php olarak algılıyor Sayfaları..Ve Bu şekilde algıladığı zaman doğal olarak yeniden yonlendirmeler algılıyor..
eğer bu durum normal deil ise ne yapılması gerekiyor..
eğer bu durumun caresi beklemek ise daha ne kadar beklemeliyim ?
acapa seo yu kaldırıp tekrar normal sisteme gecersem dahamı başarılı olurum..lutfen bilen arkadaşların Yorumlarını Bekliyorum..