Arkadaşlar Vbulletin forum sitem war ve bununla ilgili bir kac sorum ve sorunum olacak...
Şimdi siteme reklam aldım swf banner...Navbarın altına ekledim...Fakat bu sefer navbardaki yararlı linkler ve arama sekmelerine tıklayınca acılan menu reklamın altında kalıyor ve kullanamıyoruz...Bunun cozumu nedir ne degildir...

2. olarak Navbarın altına bi reklam daha ekliyecem aslında şu şekilde 2 reklam yan yana koymayı duşunuyorum...Biri google reklamları biri ise yeni actıgım sitenin banneri olucak...Resimdeki şekilde olmasını istiyorum...

3.olarak yeni actıgım sitenin adını navbar menulerine eklemek istiyorum...Tıklayınca diger siteye yonlendirilcek ve mumkunse o menu kırmızo yada başka renk olucak...
4.olarak sitemizde olan youtube kodları site kapalı oldugundan acılmıyor...Yuotube videolarından yararlanamıyoruz...Bu konuda cozumu olan warmı...Yoksa Pikniktube falanmı ekleyelim diosunuz...
5.olarak sitem vbulletinden lisanslı...Şimdi sitemde 3.6 sutumu war 3.7yi kurucam...Kurduktan snr herhangi işlemler olucakmı...Ayrıca şimdi 3.7 surumune yukseltirken herhangi bi bedel oduyecekmiyim yine...
6.olarak extreme malesef artık bizlere hizmet vermiyor...Bunla ilgili cozumunuz warmı...
7. adsense cok az ucret vermeye başladı...Bu nedendir ne yapmalıyım...
8. ise bu otomatik resim boyutlandırıcı nedir ne işe yara...
Cok oldum ama cvp verirseniz cok memnun olurum...
Tşkler...