CS:GO'da başarım ve saat kasma hilesi ile ilgili bir konuya bakarken internette biraz araştırayım dedim. Hile programları .exe dosyası olanlar icin enjekte olmadığından buyuk bir ban riski taşımıyor ama yine de n'olur n'olmaz yani. Kullanmamak gerek. Tavsiye de etmiyorum.
Yabancı forumların birinden bir haritayı gordum. Eskiden butun başarımları acmaya yarıyormuş ama sonra iptal olmuş dediler. Ben de bir bakayım dedim. Steam atolyede varmış ve ekledim calıştırdım. İlk başlarda herhangi bir başarım vermiyor. Aman balon yine dedim bıraktım. Sonra dun gece can sıkıntısına oyle actım ve Zeus Teaser ile elektrik vere vere koşuyordum adamlara eğlencesine manyak gibi. Birden yukardan Zeus başarımı acıldı. Şaşırdım. Sonra ardından Glock, Beretta, Deagle derken bir baktım sıra sıra acıyor başarımları. Yani atıyorum 100 yapınca acmıyor ama bir sure sonra acılıyor. Sanırım harita biraz bug'lı
Steam atolyede olduğu icin hile sayılmaz bence. Oyle başarım merakım var diyen arkadaşlar varsa paylaşayım bir faydam dokunsun dedim. Sonucta size oyunda bir avantaj veya oncelik tanımıyor bu başarımlar. Beğenirsiniz umarım. İyi sosyaller herkese
Steam Workshop::fun_exsalo (Multi Achievement Unlock Map)