FORUMTR de artık paylaşım vermiyorum kusura bakmayın daha once dene dosyayı alan arkadaşlarımız paylaşım yapabilirler ama onlarıda şunu sorarım tşk ettinmi rep attınmı? ve ben neden bu paylaşımı kapattım.? bunları duşunsunler oyle paylaşıo versinler ve bu yazdıklarımdan dolayı banlanırsamda hic şaşmam burda bazı kişilerin başlıkları sabit oluyor ama binlerce kişi bu başlıktan faydalandı ve hala faydalanmaya devam ediyor ama sabit olmuyor VE KAPAATIMMMMM bu forumda sadece izleyici olacagım... ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN MOD LARDAN İZİN ALMADAN PAYLAŞIMI SİLDİM NEDENİDE SİBERALEM E SCRİPT LE GİREN BİR KAC KİŞİ SOHBETİN TADINI KACIRDI ONUNE GELENE KUFREDİYOR ONA BUNA SALDIRIYOR.BOYLE OLACAĞINI DUŞUNEMEMİŞTİM,İLLAKİ SİZLERİ SUCLAMIYORUM AMA BİLİNEN BİR GERCEKKİ 10 YUMURTANIN İCİNDEN İLLAKİ BİR İKİSİ CATLAK CIKAR YADA BOZUKTUR.
PAYLAŞMAK GUZEL BİRŞEY AMA BUNU BİR KEZ DAHA ŞAHİT OLDUM TANIMADIKLARINLA YADA KİMİN NE OLDUĞUNU BİLMEDEN PAYLAŞIM HOŞ DEGİL ..........
YALNIZ SİZLERDEN TEK RİCAM KUFUR OLAYINA GİRMEYİN YOKSA BU ACIGI KAPATIRLAR VE BİR DAHA GİREMEYİZ

ARKADAŞLAR SİBER DE BENİM NİCK İMİ (kazmann) KULLANARAK HERKESE KUFUR EDEN BİRİ VARMIŞ KESİNLİKLE BU KİŞİNİN BENİMLE ALAKASI YOKTUR BİLGİNİZE...

İndireceginiz rar ın icinde nasıl gireceginiz (neler yapmanız gerektigi)hakkında bilgi verdim.
>>>>>>>>>http://dosyayı kaldirdim mod arka...siber.rar.html