Hic beklentisiz sevdiniz mi?Yani bugun telefon etmedi demeden, şu an nerede acaba diye kendi kendinizi yemeden, yaş gunumu hatırlayacak mı acaba diye bir beklenti icine girmeden...sevdiniz mi hic? Onun, size ait bir mal olmadığını kabul edip , onu ozgur yaşamı ile sevmeyi denediniz mi? Yanında ki arkadaşına aldırmamayı oğrenip, ama aldırmıyormuş gibi yapmadan, gercekten aldırmadan,- bitecekse biter , bunu ben değiştiremem , beni sevmeyi bırakmasını değiştiremeyeceğim gibi -diye duşunup. Onu yersiz kıskanclıklara boğmaktan ve kendinizi yıpratmaktan vazgece bildiniz mi hic?
Hic beklemeden calan bir kapıda Onu karşınız da gormek ne guzeldir bilirmisiniz?Beklemediğiniz bir anda hediye almak en sevdiğinizden.. Ve beklemeden gelen bir 'seni seviyorum 'mesajının tadına varabildiniz mi hic? Siz istediğiniz icin değil,O istiyor diye yapıldı mı tum bunlar? Ve beklentisiz sevmemin tadına bakabildiniz mi hic? Bugun beni hatırlamadı yerine..-hic beklemiyordum , senin geleceğini -diyebilmek ne guzeldir oysa.. Onu boğmadan, kendinizi boğmadan , sevebilmek ne guzeldir..
Sahiplenme duygusundan uzak, sevmemim ,sevilmemim tadına varabildiniz mi hic? Yapılmamış davranışlar, soylenmemiş sevgi sozcukleri ile kendi kendimizi aşk cıkmazında kaybedeceğinize, Hic beklenmeyen bir demet cicekle mutlu oldunuz mu? Beklentisiz sevin..Ben beklentisiz seviyorum.. Niye aranmadım diye duşunup kendini kendinizi yiyeceğinize hic beklenmedik bir 'seni ozledim 'mesaji ile aşk ı yakalayın.. Beklentisiz sevin..
Ben beklentisiz seviyorum.. O sizin sevgiliniz oldu icin değil.. Ona tapulu malınız gibi. Cantanız, arabanız gibi davranma hakkınız olduğunu dusunmeden. .Onu sevdiğiniz,onun da sizi sevdiği icin ,sevin.. Sevgi ye karışan beklenti denen illeti hemen silin aşkın ak sayfalarından.. Goreceksiniz ki O zaman aşk başka bir guzel.. Goreceksiniz ki , O zaman sevgili daha bir romantik.. Goreceksiniz ki O zaman sevmek ve sevilmenin damaklarda bıraktığı tat, Yıllanmış şarap gibi, Beklenti zehrine karışmadan bir başka donduruyor insanın başını.. Ben beklentisiz seviyorum..Onun nerede olduğunu merak etmiyorum.. Beni bugun neden aramadı diye gecirmiyorum icimden, aramadığı zamanlar da.. Geleceğe dair hayallerimde yok zaten.. Ben sevgiyi yaşıyorum.. Onun yanımda olduğu anlar o kadar değerli ,o kadar kıymetli ki.. Gercekleşmemiş ve gercekleşmeyecek beklentilerle mahvetmiyoruz o anları.. Beklentisiz seviyoruz.. Sevdiğimiz icin seviyoruz.. Hayalsiz,,geleceksiz,beklentisiz.. Anlık seviyoruz