Merhaba arkadaşlar daha once temanın ilk surumunu satışa sunmuştum, tamamen bitmediği icin bazı sorunlar vardı. Şuan tam surum olarak sizlere sunuyorum.

Temanın ozellikleri:
Reklam bolumleri - Video oncesi reklam bolumu Reklam bolumlerinin yonetimden kolayca ayarlanabilmesi Her konuya ayrı ayrı Facebook yorumları ve beğen butonu Wordpress ve Facebook yorumlarının yonetim panelinden aktif/pasif hale getirilebilmesi Her sayfaya ozel meta kodları [eklentisiz] Wordpress ozelliğiyle part sistemi Taxonomyy desteği (yonetmen, oyuncular, imdb puanları, yapım yılları ve turlere ozel listelemeler) Kullanıcıların sevdikleri filmleri favorilerine ekleyebilmeleri Ozel 404 hata sayfası Facebook yorumları icin API ID ve ADMINS bolumleri yonetim panelinden ayarlanması Facebook yorumlarını Facebook adresinizden yonetebilmeniz Film eklerken kolayca film bilgileri eklenebilmesi Filmlerde resim onizlemesi bulunması [Turkce Dublaj, Altyazı, Orjinal Dil] Resim onizlemesinin yonetimden tek tuşla eklenebilmesi Ana sayfada Editorun sectikleri bolumu ve yonetimden aktif/pasif hale getirilebilmesi Sinema Modu Sidebar kısmında [Sağ Menu] Yapım Yılı - Tur - IMDB Puanı - Yonetmen - Oyuncular Bolumleri ve yonetimden aktif/pasif hale getirilebilmesi Site arka planının sabit değilde resim olması ve yonetimden duzenlenebilmesi Film İndir bolumu - Yonetimden duzenlenmesi - Sadece uyelere acık olması Giriş yapan kullanıcıların Wordpress admin barı gormemeleri Kolay bir şekilde iletişim ve kayıt ol sayfası eklenebilmesi Kayıt olma bolumunun wp-admin'den bağımsız olması Yukarıdaki ozelliklerin dışında bircok ozellik mevcuttur, demo adresinden kendiniz inceleyebilirsiniz arkadaşlar.

Sitenize facebook yorumu yapıldığında aşağıdaki gibi anlık olarak size bildirim geliyor ve istemediğiniz yorumları kaldırabiliyorsunuz.

wp-admin panelinden bağımsız kayıt ol sayfası ile uyelik dahada kolaylaşmaktadır. Standart wordpress uyelikte kayıt olurken şifre istememekte, şifreyi mail adresine gondermektedir. Kullanıcıların bununla uğraşmaması icin ozel kayıt ol sayfası oluşturulmuştur.

Hızlı ve kolay bir şekilde Sıkca Sorulan Sorular sayfası oluşturabilirsiniz!

Sinema Modu ile ziyaretciler rahatca film izleyebilirler.

Film İndir Bolumu ve Favorilerim bolumu sayesinde ziyaretcilerin siteye kayıt olmalarını sağlayabilirsiniz. Ayrıca Video Genişlet seceneği ile Filmi geniş ekranda izleyebilirler.

Sidebar [Sağ Menu] bolumundeki ozel alanlar sayesinde kullanıcılar rahatca film bulabilirler.

Yonetim paneli Yazı ekleme bolumundeki Film bilgileri alanıyla kolayca filminizi ekleyebilirsiniz.

Son olarak yonetim panelinden bir gorunum

Bu kadar ayrıntı sanırım yeterli arkadaşlar. Demo adresinden daha detaylı incelemeyi kendiniz yapabilirsiniz. Tema ucreti 75TL'dir. Satın almak isteyen arkadaşlar [email protected] adresinden MSN yada E-Posta yoluyla bana ulaşabilirler.

Wordpress Film Teması: http://bestr.org/wordpress-film-temasi.html
Demo Adresi : http://film.bestr.org/