Şimdi siz demeden soyliyeyim the_content i the_excerpt yapmak benim olayıma yetmiyor, o zaman tum metini ozete cevirmiş olurum sadece...
Arkadaşlar Wordpress'in multi site ozelliğini kullanmaktayım, bu yuzden bir temada değişiklik yapınca bu sitelerimin hepsini birden etkiliyor.
ben bazı sitelerimde ozet, bazılarında da tum metin gostersin istiyorum. yazarım cok olduğu icin ancak bu şekilde takip edebilme şansım, tek tek takip şansım zor ki zaten yazarlarımın yazılarına mudehale etmek de istemiyorum... More etiketi icin bile... Zaten her bir sitem icinde ayrı bir adminim bulunmakta...
Tamam siz yine soylemeden soyluyorum, her site icin temayı ayrı ayrı yukleyip kullanmak bir cozum zaten oyle yapıyorum, boylece her siteye konusuna gore ayrı ayrı reklam alıyorum.
Zaten bazen bir sitemin admini dun ozet gostermek istiyorken bugun vazgecip tum metini gostermek istediği zaman devreye her seferinde benim girmem gerekiyor. bu da zor oluyor tabi...
Peki ne yapacağım, temamda index.php dosyasına oyle bir kod yerleştireceğim ki, wordpress Ayarlar-Okuma Ayarları kısmında Ozet secili olduğunda ozeti, tum metin secili olduğunda da tum metini gostersin...(bu ozellik bazı temalarda var biliyorum)
Şimdiden teşekkurler...
Okuma ayarına gore ozet veya tum metin gostersin
Wordpress Temaları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- WordPress
- Wordpress Temaları
- Okuma ayarına gore ozet veya tum metin gostersin