Coğumuzun kişisel blogları veya guncel tuttukları blog siteleri vardır. Siteyi kurdukları zaman site icin guzel bir tema arayışına giriyorlar. İşte bu tema tam size gore. Sadece kişisel blog siteleriniz de değil kullanmak istediğiniz siteleriniz de gonul rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bu yapmış olduğum ikinci temam. Birinci temamı ucretsiz bir şekilde dağıttım. İlk olduğu icin biraz acemiliğime geldi. Ama bu temayı temiz kodlamaya ozendim. Şimdi de biraz temanın ozelliklerinden bahsedelim.
Bu arada eski temama gitmek istiyorsanız eğer tıklayın.
Marji Blog Teması Ozellikleri
Temaya ozel gelişmiş admin panel Valid XHTML/CSS kodlama Eklentisi yazı sayfalama 4 farklı bileşen Yazı başlığı ve iceriklerinde değişik ve guzel bir yazı karakteri Header kısmında yazı karakterleri ile yazılmış logo, acıklama ve soz paylaşımı olan ve yonetilebilen kısım. Footer da tema yapımcısı, bizi takip edin bileşeni ve e-posta aboneliği bileşeni olmak uzere 3 adet hazır bileşenimiz bulunmakta. Seohocasi.com da seo analizi 89, wmaraci.com da ise seo analizi 87 dir. Aslında fazla soze gerek yok. Temaya baktığınız zaman anlaşılan ozellikler belli oluyor.
Kod:
Temayı alan kişiler takıldıkları yerleri sorabilirler. Her turlu destek sağlanacaktır. İster site uzerinden ister skype uzerinden isterse sosyal medya uzerinden tam destek olacaktır.
Temanın canlı goruntusu icin tıklayın. (Temaya ait goruntuler vermek istemiyorum. Zaten sitemde gorduğunuzun aynısı. Canlı olarak goruyorsunuz.)
Temanın satış fiyatı 30 TL olup sadece 1 (bir) domaine lisanslanacaktır. (Siteyi başka bir domaine taşıdığınız zaman yeni bir lisans verilmeyecektir.)
Odeme Yolları : Paypal , YapıKredi (Odeme yolları şimdilik bunlardır. Yakın zamanda yeni odeme yolları eklenecektir.)
Tema ile ilgili bir sorunuz var ise ozel mesaj yolu ile cekinmeden sorabilirsiniz.
Satışlar hem forumdan hem de sitemizden yapılacaktır. Eğer sitemizden satın almak istiyorsan http://www.beratbozkurt.net/blog/wor...og-temasi.html linkine tıklayıp ya yazı altın yorum ya iletişim bolumunden ya da footer kısmında bulunan sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.