Siteden Goruntuler

Ana Sayfa

Video Onu Reklam alanı

Ve Video kısmı

Ozellikler

Tema editlenmiştir. Elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya calıştım.

Ana sayfada 14 adet video gosteriyor videolarda gonderen etiketlerin bir kısmı kategorisi izlenme sayısını gosteriyor
video kısmında video oncesinde 10 saniyelik reklam alanı var reklam alanlarını
ftp den oluşturmuş olduğum reklam dosyalarından kolaylıkla kodları bozmadan değişebilirsiniz. biraz eskideyim ben video acıldıktan sonra video altında video ile ilgili her şeyi gostermekte he bu arada en guzel yanı ozel alan muhabbetiyle hic bir işinizin olmaması normal resmi editorden atıyorsun. o indexe basıyor. + afiş boyutları bazen abartılı oluyor diye. bi eklentisi var admin panelden istediğiniz boyuta gosterebiliyorsunuz. ve eklenti sayesinde afişin ustune tıklayarak transparan şekilde afişi tamamen gorebilirsiniz.
Header kısmında ise (ust menu kısmı) diğer temalardaki gibi kategoriler otomatik oraya cektirmedim cunku fazla konularda problem oluyor isteğinize gore kategorileri atabilisiniz. kısım olayı yapmaya gerek duymadım isteyen arkadaşlar postaB eklentisini kurup sayfa değişmeye gerek kalmadan partlı sisteme gecebilirler. o eklentide plugins klasorunde var.. neyse aşırı uzattım. yardıma ihtiyacı olanlar ozel mesaj atsınlar yardımcı olabilirim. kendi sitemin linkini ekledim ve şifreli ioncube olmayan sunucularda calışmayabilir. iyi kotu yorumlarınızı değil sadece iyi yorumlarınızı bekliyorum ilk tema tecrubem..

Demo Download

temayı kullanan arkadaşlar linkimi kaldırmazsa Cok guzel birde dizi icin temam var onuda paylaşırım

ioncube olmayan sucunularda tema calışmaz