Tum Wordpress siteler ile uyumlu android cihazlar icin sitenizin hibrit uygulamasını yapıyorum. (Uygulama Webview değil hibrit teknoloji mantığına dayanmaktadır.)

Sitenizle alakalı gerekli bilgileri vermeniz ve odemeyi yapmanız dahilinde uygulamanızı sitenize uyarlayıp en kısa surede APK dosyasını size teslim ediliyorum.

Aşağıda uygulamanın ozellikleri ve ek paketler haricinde bir ucret talep etmiyorum. Hizmeti satın alan muşterilere sadece APK verilmektedir.

Uygulama projesinin hakları tamamen bana aittir. Satıştan sonra APK dosyası size ait olup APK uzerinden istediğniz değişikliği yapabilirsiniz.

Kodlarıyla beraber uygulamayı satın almak isteyenler mesajlarında belirtmesi gereklidir. (Projenin fiyatı 1500 TL dir. Proje geliştirmeye musaittir esnek kodlamaya sahiptir.)

Uygulama Ozellikleri

Standart Ozellikler (50 TL)
Splashscreen Tum Yazılarda Arama Sunucu Yoğun iken 3 saniye beklemeye alıp "Tekrar Deneyin" butonu Yazı Font Boyutunu Ayarlama (Kucuk | Orta | Buyuk | XBuyuk | XXBuyuk) Yazılar ve Resimler İcin Onbellekleme Aşağı kaydırarak yenileme Ust barda logo One cıkarılmış Gorsel (Duşuk Cozunurluklu Resim) Yazılarda yorumları gosterme (Yorum yapma şuanlık mevcut değil) Yazı icindeyken yayımlanma tarihi ve yazarı Tablet desteği Markdown desteği Youtube, Vimeo, Dailymation gibi video servislerine tam destek Sadece Turkce dil desteği Yazı icinde en altta "Tarayıcıda Ac" butonu
Ek Ozellikler
Kategoriler ve Kategoriler icin acıklama (5TL) Push Bildirimi (Yeni yazı veya sayfa yayınladığında otomatik olarak bildirim gonderme) (5TL) Favori Yazılar (5TL) İceriği Paylaşma (5TL) Menude Sosyal Medya Hesapları (2TL) AdMob Reklamları (10TL) Google Analytics (10TL) Kategoriye Gore Ust Bar Renklendirme (3TL) Yazarlar (Yazısı olan kişiler icin) (3TL) Coklu Dil Desteği - cihazın diline gore uygulama ilk acılışta otomatik olarak dil değişimi yapacaktır. (Turkce | İngilizce | Fransızca | Cince | İspanyolca | Lehce | Almanca | Portekizce | İtalyanca | Hollandaca | Rusca | Urduca) (Ceviri işlemini anadili olarak kullanan gercek kişiler tarafından yapıldı.) (8TL) Soz dizimi vurgulayıcı (2TL) Uygulamayı Oyla (5TL) İstenilen Yazıyı Sol Menuye ekleme (2TL) Sol Menude Etiket (Eklenen etikete tıklayınca o etiketin buluduğu yazıları gosterme) (2TL)
Uygulamanın Bazı Ekran Goruntuleri

Resimlerdeki Uygulama Kendi Sitemin Ornek Uygulamasına Aittir.
(Linkten indirip cihazınızda test edebilirsiniz...)

http://www103.zippyshare.com/d/oPdjwAV9/5755623/XperiaArena-lastest.apk
Odeme Yontemi
Vakıfbank