Merhaba Değerli Kullanıcılar.
ForumTR Uzun sureden beri sizlere hizmet vermekte. Bu hizmetlere şimdi bir hizmeti daha ekliyoruz ve IRC servisimizi siz kullanıcılar icin acıyoruz. IRC ortamında; burada tanışmak istediğiniz, forumlarda muhabbet ettiğiniz kişilerle surekli bir buluşma alanı oluşturduk. Bu ortamda Seviyeli ve Forum kuralları cercevesinde yine sohbet edebilir, gerektiğinde istediğiniz daldaki kanallara girip o dal ile muhabbet edebilir veya sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz. Buradaki Konuların IRC de de bir kanalı olacak ve buradaki yonetim o kanallarda online olmaya calışacaktır. Forumda konu acmak zor geldi ise buradan da yardım amlanız mumkundur.
Serverimize Scriptimiz veya Farklı Programlardan /Server irc.ForumTR.Com adresinden bağlanabilirsiniz. Java Chat Siztede niye yok demeyin. denedik fakat Java Sun Yazılımın Javası gerekiyor her makinede olmadığından siteye eklenti yapmadık arkadaşlar.
ForumTR Ailesi adına, Size sohbetinizde kolaylık olması amacı ile birde Mirc Script Hazırladım. Scriptimizi Bilgisayarınıza aşağıdaki linkten indirebilir ve bu script ile kendinize daha kolay bir sohbet ortamı yaratabilirsiniz. Mirc Scriptimiz Kayspersky Virus Programı ile taratılmış olup, Herhangi bir virus, trojan veya backdoor bulunmamaktadır.
Scriptin Başlıca Ozellikleri :
- Auto Nick İdentify,
- Auto Join,
- Gelişmiş Kanal ve Ozel Korumaları,
- ForumTR Mp3 Player,
- Nick Renk ayarları,
- Değişik Yazı Şekilleri,
- Clone ve Cafe Dedektoru,
- Anti Spam Bot Ozelliği,
- Ve bunun gibi bircok ozeliği mevcuttur.
[IMG]http://img416.**************/img416/2001/install9yt.jpg[/IMG]
Mirror 1
Mirror 2 -> badongo
Scriptin kullanımını anlatmayacağım. O kadar kolay ki anlatmaya ihtiyac duymuyorum. Scripti Kurun, Masaustundeki Simgesinden Acın ve Nickinizi Yazıp Bağlan diyin...
ForumTR IRC Yonetimi :
Root Admin : ick
Network Admin : KuNTePeR - Network - MiRaBiLiS-ceptocan
Services Admin : DJSONSUZLUK
IRCOp : -
Helpers : Judas
Boş Olan Bolumler icin Lutfen Mesaj Gondermeyiniz. İstisnalar haricinde ForumTR Yonetimi Haricinde Yonetim Kadrosu Alınmayacaktır. Sadece Helperlik icin Başvuruda Bulunabilirsiniz. Başvurularınızı İleriki Tarihlerde Burada Acılacak Başlığa Yapabilirsiniz. Alımlar Sınav ile yapılacaktır.
ForumTR IRC Bilgileri :
Kurulum : Unreal 3.2.3
Services : Anope
Aktif Olan Servisler : Chanserv - Nickserv - Memoserv - Operserv - Botserv
Heryerde olduğu gibi IRC de de girişte nickinizi kaydederseniz ileride problem yaşamassınız. Nickinizi "/ns register şifreniz [email protected] " şeklinde veya scriptimiz ile otomatik kayıt edebilirsiniz.
IRC yonetimi olarak sohbetimize ortak olacak kullanıcılara onerilerimiz ve bazı kurallarımız,
- Nickleriniz Kayıtlı ve kill korumalı olsun,
- Kanalınız varsa Kanallarınızın Topiclerinde Seviyesiz başlıklar kullanmayın,
- Servere Bot veya Clone Sokma Girişimleri tarafımızdan tespit edilecek ve kullanıcılar suresiz banlanacaklardır,
- Serverin genel sohbet kanalı #ForumTR dir.
- Serverin genel yardım kanalı #Help tir.
- Serverin genel Oyun Kanalları #Oyun ve #Kelime dir.
- Serverimizde Online Radyo Bulunmamaktadır. Bandwith duşunulduğunde niye olmadığı ortaya cıkar.
- Server kullanıcılarına ozelden veya kanallardan rahatsız edici veya kufurlu hitaplar yasaktır.
- Sorunu olan arkadaşlar /list komutu ile kanalları listeleyip ilgili kanala girerek sorularını sorabilirler.
ForumTR Yonetimi Seviyeli, Eğlenceli ve Hoş bir sohbet diler..
Helpdesk MiRaBiLiS!
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Programlama
- mIRC Scripting
- ForumTR IRC Script v3.1 Cıktı ve IRC SERVERİMİZ ACILDI!