Duyurduğum forum projemi paylaşma zamanı geldi Forumun adı bulletin'den geliyor. Arşivimde bulduğum kro bıyıklı amcayı forum maskotu yaparak bannera koymaya karar verdikten sonra bir insan ismi gibi ballettini turettim

Forumun tamamı bana ait. Hicbir kutuphane, dışardan alınmış kod kullanılmadı. Bu urunun %100 bana ait olmasını istedim ve hatta abartıp forumun smilelarını bile kendim cizdim.

Forumu hayali bir geyik forumunu konsept alarak oluşturdum. Renk tonları, tasarım konsept ustune oluşturulmuş bir iskelet diyebiliriz. Cok fazla emek harcadım ve forum yerine getirmesi gereken işlemleri getiriyor. Tasarım konusu kullanmak isteyen varsa ona kalmış. Kolayca yazdığım tema
eklentisiyle yeni bir yuz giydirebilir.

Forumun genel ozelliklerinden bahsedersem;
* Tamamı ajaxla gercekleşen konu acma, mesaj atma, mesaj duzenleme ve silme, konu kilitleme ve taşıma işlemleri.
* Ozel mesaj işlemlerinde ajax kullanıldı.
* Font, smile, yazı stilleri duzenleme icin metin editoru ve smilelar
* İki mesaj arası başkası tarafından atılan mesajların ajaxla anlık gosterimi
* Gelişmiş tema ozelliği. Kişisel temaları kolayca ekleyebilme
* Flood koruması. Mesaj, konu acma, arama gibi işlemlerde flood koruması.
* DDOS koruması. Belirli saniyelerde belirli şupheli hareket icerisine girenler banlanır.
* Kufur filtresi
* Yuksek guvenlik
* Admin ve moderatorler icin tek tıkla işlemlerini halledebilecekleri ajax araclar

Tamamen tek kişilik ve hicbir eklentiden yararlanılmamış, notepad urunu bu forumu huzurlarınıza sunuyorum. Tasarım acısından fazla birşey beklemeyin. Sebebi yazılımla uğraşmam ve bu kadar şeyi tek başıma yuklenmişken birde tasarıma emek harcamam duşunulemezdi. Biraz tasarıma el atılırsa daha janjanlı şeyler cıkabilirdi gorsellik acısından tabi. Fakat bunları tema ozelliğiyle gercekleştirmesi daha kolay.

Guvenli, hızlı, esnek ve sade olduğundan kullanımı kolay bir forum olduğunu duşunuyorum. Uye olarak, konular acarak, mesajlar atarak ve diğer şeyleri test ederek desteğinizi gosterirseniz memnun olurum.

Link:

http://www.alpgulec.com/ballettinforum.rar
DAHA FAZLASI İCİN www.trwebfan.com