wordpress uzerinden bircok araştırma yaptım. Neden icerik anında indeksleniyor diye... Bircoğunuz biliyordur ping gonderdiği icin...
Peki bunu kendi hazırladığımız scripte nasıl uygularız ?
Cok uzun denemeler yaptım ve sonunda bircok sitemde uzun bir sure olumlu sonuclar elde ettim. Eklediğim icerikler 10 ile 30dk icinde indeksleniyor.
Yaptığım duzenlemeler ile calışmalarda olumlu sonuclar aldım ve sonunda paylaşma zamanı geldi diye duşunuyorum.
Yalnız şunu baştan soylim ve mutlaka dikkat edin yoksa olumsuz sonuclar alabilirsiniz. Aşağıdaki kodlar ile ilk başta 1-3 gun icinde sonuc alamayabilirsiniz. Ama sonradan duzene giriyor. Kesinlikle aşırıya kacmayın. İlk gun icerik ekledikten sonra 1 kez calıştırın. Sonra gunde en fazla 3 defa aşağıdaki kodları sadece icerik ekledikten sonra calıştırın.
Şimdi kodları nasıl kullacağınızı anlatayım.
1- Yeni eklediğiniz iceriklere mutlaka ana sayfadan link verilmiş olmalı.
2- Bir onceki ping gonderdiğiniz zamanla ilgili ana sayfanızdaki iceriğin en az %20-30'u mutlaka değişmiş olarak gozukmeli.
3- Feed kodları mutlaka oluşturulmuş olmalı ve ana sayfanızda buraya link verilmiş olmalı. Yeni eklediğiniz icerikte burada gozukmeli.
4- şeklinde head tagları arasına da eklenmiş olmalı.
Tum bu detaylara dikkat ettikten sonra kullanacağınız php ping kodları:
PHP:
Alıntı : Forumiyinet.com Yagmayok
şeklinde alta not duşerek istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Diğer turlu paylaşımlarda uzuleceğimi baştan belirtmek isterim...
İceriğiniz 10 dk icinde indexlensin - Ping Servisi
Diğer Dizinler0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Diğer Dizinler
- İceriğiniz 10 dk icinde indexlensin - Ping Servisi