ilk yazımda 9 adet iş fikri projemi sizlerle paylaşmıştım o yazıma ekleme yapmak istemedim oldukca uzun bir yazı olacakdı.Yeni iş fikirlerimi not alarak tekrar sizlerle paylaşıyorum.
1-Urun Yorumları Sitesi
İnternette alışveriş yaparken en cok onem verdiğim konulardan biri de satın almayı duşunduğum urunu daha once satın alıp kullanmış olanların yorumları.O yorumları dikkate alarak satın alıp almayacağıma daha kolay karar verdiğimi fark ettim.Bir cok kişi de bunu onemsiyor olabilir.İnternette alışveriş yapılan sitelere baktığımızda urun yorumları bulunan hepsiburada.com sitesini goruyorum ama başka sitelerde bunun pek de onemsenmediğini farkettim.Proje fikrimiz sadece urun yorumları olan insanların uye olup satın aldıkları urunlere yorum yazdığı oy verdiği bir site projesi.İnsanlar neden yorum yazsın diyorsanız yorum yazanları odullendiren bir sistem kurmalısınız.
2-Spor Karşılaşmaları Mail Haber Sitesi
Gundelik yaşamın yoğunluğunda takip etmek istediğiniz spor karşılaşmalarını kacırmış olabilirsiniz.Unutuyoruz veya takip etmek zor geliyor olabilir.Keşke guncel spor musabakalarını bana mail atan bir site olsa diye aklımdan gecirdim.Evet site fikrimiz ortaya cıktı insanlar siteye girip mail adreslerini yazıyor ve hangi spor dalını takip etmek istediğini belirtiyor.Bu proje tr.dakick.com benzeri bir site olabilir benim duşunduğum ise sadece spor ile alakalı insanlara mail yolu ile bilgilendirme yapan bir site projesi.
3-En Populer yasakparaler Bilgilendirme Sitesi
yasakpara oynayan cok fazla insan var.Onlara şoyle bir hizmet sunabiliriz.Online yasakpara siteleri var nesine,bilyoner,misli gibi yerli ve yabancı bir cok site var.Bu sitelere uye oluyoruz.En iyilerine olun hepsine olmanız gerekmiyor.Bu sitelerde en populer yasakparaler bolumu vardır ve yuzde oranları ile en cok oynanan macları size gosterirler.Site fikrim şudur;
Bir site acıyoruz ve bu yasakpara sitelerinden bilgileri alarak en cok oynanan yasakparaleri sitemizde paylaşıyoruz.Uyelerimize mail yolu ile de bilgilendirme yapabiliriz.
4-Şarkı Listesi Site Projesi
Bu fikir ne dinlesem diye zamanımı harcarken aklıma geldi ve farkettim ki istediğim turde muzikler bulamıyorum ve araştırma yapmak zor geliyor.Şoyle bir sitemiz olsa nasıl olurdu?Sitede şarkı listeleri var bunu kullanıcıların tavsiyesi ile oluşturuyoruz orneğin
-Calışırken dinlenebilecek en iyi muzikler
-Yemek yaparken dinlenebilecek muzikler
-Spor yaparken dinleyebileceğiniz muzikler
gibi listeler var ve kullanıcılar bu listelere onerilerde bulunabiliyor abone olabiliyor.Sosyal medyada paylaşabiliyor.Duşundukce geliştirmeye acık bir proje olduğunun farkına varıyoruz.
5-Yardım Kuruluşlarına Destek Sitesi
Bir cok yardım kuruluşu ve vakıf var bunlara destek olabilirsiniz.Bir site duşundum icerisinde yardım kuruluşlarının adres ve bilgileri olacak.Yardım etmek isteyen insanlar siteye girerek kolayca istediği yardım vakfına ulaşabilecekler.Aynı zamanda web sitelerine eklenmek uzere bannerlar hazırlayabiliriz.bu bannerlardan bir ve birkacını siteme ekleyebilirim.Bilgiler videolar resimler ile dolu dolu bir yardım kuruluşlarına destek sitesi oluşturabiliriz.
*Yazıyı istediğiniz yerde kaynak gostererek paylaşabilirsiniz.
Kaynak:ebloog.net