1 hafta once satmaktan vazgectiğim sitemi (sosyalsefler.com) tekrar hayata gecirme kararı aldım. Domain ne kadar kendini anlatıyor bilmiyorum ancak ben alırken projem bu yondeydi. Siteyi incelediğinizde mantığını sizde anlayacaksınız ancak bir kacornek verebilirim;
Mağaza Sistemi: Site mağaza sisteminde sadece uyelerin urunleri (biz satış yapmayacağız) satılıyor.
Nasıl Calışır: Mağaza sistemi uyenin admin kullanıcısına belirtilen şablon bilgileri ile urun bilgilerini gondermesi ardından mağazada yayınlanması. Urun yayınlandıktan sonra satın linki yerine satıcı uyeye mesaj gonder şeklinde iletişime gecip alışverişin tamamen kendi aralarında gercekleşmesini sağlıyoruz.
Premium Uyelik: Ozel uyelik turu olan premium uyelik sahibi uyeler urun satışı yapmak istediklerinde bize gonderilen urunun anasayfada bulunan vitrinde yer alması hakkına sahip oluyorlar. Ayrıca premium uyelik sahibi uyeler sitede yapılan sponsor yarışmalara şartsız 1 katılım hakkı kazanıyor.
Yarışma Sistemi: Sosyalsefler.com sponsorluğunda premium uyelik gelirlerine orantılı şekilde duzenlenecek yarışmalardır. Premium uyeler otomatik 1 cekil hakkı kazanıyorlar, normal uyeler ise yarışma icin belirlenen şartları yerine getirdikler,nde 1 cekiliş hakkı kazanıyorlar. Verilecek tum oduller kargo dahil tum ucretleri site tarafından karşılanacak.
Hedef kitlesi şefler olduğu icin bazı arkadaşlar ne kadar şef varki diyebilir ancak sadece iş ortamında şef olanlar değil evinde kendi mutfağının şefiolanlarda kitlemize dahildir.
Proje aktif ve geliştirilmeye devam ediyor, ortak olacak arkadaş/arkadaşlardan talebim şu yonde; Site icin yapılması gereken sosyal medya calışmaları, reklam kampanyaları ve yeni fikir sağlamaları. Yazılım ve tasarım konusunda hicbir butceye ihtiyacımız yok.
Ciddi duşunen arkadaşlar lutfen benimle iletişime gecsin.
Sosyalsefler.com Proje ortağı aranıyor!
Beyin Fırtınası0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Bilgi Arşivi
- Beyin Fırtınası
- Sosyalsefler.com Proje ortağı aranıyor!