Arkadaşlar, daha once ulkemizde yapılmamış olan bir projeyi yaptım, sistemi ve siteyi, hazırlayıp calışır duruma getirdim, sadece tanıtımı ve paraların toplanması işi kaldı . Bu arada bu ana kadar yazdıklarım tamamen ciddi, gelelim asıl konuya bu sistemin tanıtımı ve işletilmesi icin % olarak kar payı şeklinde maksimum 2 ortağa ihtiyacım var.

Kısaca sistemden bahsedeyim;

Sistem yasakpara ile ilgili, cok kısa surede 1 hafta 10 gun icinde geri donuş sağlayacak, yuksek kazanc imkanları sunacaktır.

Ortaklık icin ayrılan pay %50 dir, yani dilerse bir kişi %50 sine ortak olabilir ya da %20+%30 gibi toplamda %50 Şeklinde iki ortak olabilir.

Ortağın sisteme katkısı aktif olmak zorundadır. yani 24 saat başında durmak gereken bu iş icin Benimle birlikte zaman ayıracaktır. Tabi zaman paylaşımı olacak bu şekilde kimse 24 saatini bu işe harcamayacak (Ortak aramamdaki asıl amac budur.)

Ortaklık icin gereken yatırım maliyetine gelince, bu kazanca ortak olmak isteyen kişiler icin ortaklık ucreti goruşulup pazarlık yapılabilir, ancak %50 ortaklık icin miktar 1000 Tl civarı olacaktır, cok ta fazla bir değişiklik kimse beklemesin, bu muktarda yatırım yapabilecek kaynağa sahip değilseniz lutfen sırf merak nedeni ile beni meşkul edip oyalamayanız.

Ortaklık şartları ve ortaklık alımı icin yuz yuze goruşmek tercihimdir.

Daha fazla bilgi ve ortaklık başvuruları icin lutfen pm yollayınız.