Merhaba arkadaşlar;

Bir yıldır uzerinde calıştığım projeyi belli bir noktaya getirmeye calıştım, belli bir noktaya kadar da getirdim diyebilirim. Artık bu noktadan sonra surekli tek başıma calışmak bana zor geldiğinden ekip kurmaya karar verdim. Projemi acıklamak gerekirse;

Proje Gundem Oyun adı altında şekillenen, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox 360 vb. platformlara ait oyunların haberleri, incelemeleri, videolu anlatımları vb. iceriklerin oyuncu topluluğuna sunulduğu bir sitedir. Her gun kendine ozgu haberleri girerek bir yıldır bu hizmeti tek başıma veriyorum. Site tabanı tamamen Wordpress tabanlı tasarım ise Newsmag isimli temadır. Siteye birkac yazar alıp her gun sadece ben değil diğer arkadaşlarım ve bana katılan kişilerle bu işi devam ettirmek.

Peki katılan arkadaşlara gelir olarak ne sağlayabilirim?
Katılan arkadaşlara elden gelir olarak pek bir kazanc sağlayamasam da, Google Adsense hesabım olduğundan gelen maddi kaynağın belli bir kısmını anlaşma doğrultusunda paylaşabiliriz diye duşundum. Elbet konuşmalar ve anlaşılacak konular uzerine fikirler uretilebilir.

Artık bir kac kişinin de katılımıyla daha da iyiye getirmek istediğimden ve Wmaracı sitesindeki abilerim ve kardeşlerimden de destek almayı istediğimden bu konuyu actım.

www.gundemoyun.com - Link paylaşımının yasak olup olmadığını bilmediğim icin paylaştım eğer yasak ise linki kaldırabilirsiniz.

Katılmak isteyen arkadaşlar, PM yoluyla bana ulaşabilirler. Surekli bu forum uzerinde bulunuyorum veya Skype uzerinden gundemoyun hesabımızı ekleyerek goruşme yapabiliriz.

Google Pagerank: 0
Google Indexi: 266
Google Gorsel Indexi: 62
Google Backlink: 0
Alexa Dunya Sırası: 2.076.024
Alexa Ulke Sırası: 33.767
Alexa Backlink: 0
Yandex Index: 430
Dmoz Kaydı: yok
Domain Yaşı: 1 yıl 1 ay
Site Lokasyonu: Turkiye