Ben RedBubble sitesi aracılığı ile grafik tasarımlar satmaktayım ve bunun karşılığında komisyon kazanmaktayım. RedBubble, dunyanın neredeyse her yerine kargo gonderen bir baskılı urun sitesi. Siteye buradan bakabilirsiniz: www.redbubble.com Bu sitede baskılı tişortler, kapşonlular, kupalar, eşarplar, telefon kapları, tablet kapları, not defterleri gibi aklınıza gelebilecek bircok baskılı urun satılmakta.
Bu satılan urunlerin baskıları da benim gibi grafik tasarımlarını satan kişiler tarafından oluşturulmakta. Benim tasarımlarım League of Legends, filmler ve diziler uzerine. Şu an 56 adet eklenmiş tasarımım var ve eklemeye devam ediyorum.
Son beş gun icinde kazandığım para:

Hangi urunden ne kadar komisyon kazandığım:

Şu an bir adet wordpress uzantılı, bir adet blogspot uzantılı, bir adet tumblr uzantılı sitem var. Bir facebook sayfam, bir twitter hesabım ve bir instagram hesabım var. Instagram hesabımı aktif olarak kullanıyorum. Diğerleri ile hic ilgilenemiyorum. Instagram'da paylaştığım her şey, diğer sitelerde ve hesaplarda otomatik olarak paylaşılıyor.
Aradığım yardımcıdan yukarıda saydığım site ve hesaplardan en az birini yonetebilmesini istiyorum. Orneğin instagram'ı yonetmek istiyorsa instagram hesabıma takipci kazandırmalı, follower ve unfollower dengesini ayarlamalı. Wordpress'i yonetmek istiyorsa instagram'dan otomatik olarak paylaşılan wordpress gonderilerini duzenlemeli, siteye ziyaretci kazandırmalı. Tabii birden fazla hesabı/siteyi de yonetebilir.
Bu işi cok onemsiyorum ve kesinlikle guzel calışırsak ayda 3000$-4000$ arası para kazanabiliriz. Kendine guvenen, biraz tecrubesi olan, biraz da İngilizce'si olan biri varsa hemen ayrıntıları konuşabiliriz.